Miércoles, 03 de Julio de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 08 de Agosto de 2016

Els Veïns de Marxadella celebren les seues festes d'estiu amb discomòbil

Del 4 al 7 d’agost, la urbanització de la Marxadella celebra les seues festes d’estiu. Quatre dies intensos plens d’activitats variades que començaren ahir dijous amb els campionats de parxís, dòmino, futbolí i dards a les 19.00. A les 21.00 va tindre lloc un sopar de pa i porta; a la mateixa hora també es celebrà un concurs de postres per als més dolços. I per a tancar el primer dia, una discmòbil.

Divendres les activitats començaren prompte amb un esmorzar popular. Els més menuts també van tindré protagonisme des de les 12.00 fins a les 14.00 amb jocs infantils, com ara guerres d’aigua amb pistoles i globus. A les 19.00, cita obligada amb els campionats de dards, parxís, dòmino i futbolí. A les 21.00 h sopar de pa i porta, al qual va assistir l’alcade Jesús Ros acompanyat de membres de la corporació,  coincidint amb un concurs per a triar qui fa la millor truita de la Marxadella. La nit conclou amb discmòbil i l’actuació de Romerito.

 

El dissabet va tindré lloc l’esmorzar popular, des de les 12.00 fins a les 18.00 els xiquets tenen una cita amb la gran festa infantil. Mitja hora més tard, els xiquets i els iaios van gaudir d’un bon berenar. I a les 19.00, varen fer les finals dels diferents campionats. A les 21.00, va ser el sopar de gala amb entrepans variats. El dia es va tancar amb una Holly Party en què era indispensable anar de blanc i portar ulleres de sol.

 

Un berenar per als participants dels campionats i l’entrega de trofeus als guanyadors van ser els últims actes abans del castell de focs artificials amb el que es va concloure les festes de l’AAVV La Marxadella.
 

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.118.119.8

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.