Viernes, 19 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 01 de Agosto de 2016
PILOTA

Miguel, Dani i Héctor II arrasen en el I Trofeu Pilota Ciutat de Torrent

El trinquet José Maria Veguer va acollir ahir a la vesprada, la final de l'I Torneig Ciutat de Torrent. El trio format per Miguel, Dani i Héctor II es van alçar amb la victòria per 60 a 40 davant de la parella de Puchol II I Félix. L'equip blau dominà, per la mínima, el marcador i el joc. Un trio molt sòlid que no va deixar oportunitat perquè la parella igualarà el marcador. Així i tot el rojos, van desaprofitar dos jocs de Val net i un altre de Val i 15, per a igualar a 40 que ha sigut clau per al resultat.

El trio guanyador ha demostrat una gran qualitat de joc, malgrat que Dani es va fer mal en el bessó al principi de la partida, va seguir jugant meravellosament. Igual que Miguel que va demostrar una gran tècnica. I finalment Héctor II, que va jugar fent a fum de quinzes.

 

Els espectadors, que han acudit en gran nombre, han gaudit de la partida, i van animar en tot moment als pilotaris. També va assistir l'alcalde Jesús Ros acompanyat de diferents membres de corporació municipal, i la regidora d'Esports, Nadia Marín, que va admetre estar impressionada per la qualitat i el nivell dels jugadors. “Estem molt satisfets de que la ciutat de Torrent haja acollit este torneig de pilota. L'afició per este esport està creixent cada dia i es nota en la quantitat d’espectadors que han vingut al trinquet. Hem tingut el plaer de tindre als millors jugadors del moment i estic segura que a l’any que ve tornarem a repetir en  un altre torneig de pilota”.


A més, l'I Trofeu Pilota Ciutat de Torrent, que tenia caràcter solidari, ha destinat el 50% de la recaptació a les associacions d’ADISTO i ARTIC. Un total de més de 600 euros per a cada associació, que aniran destinats en benefici d’ambes.
 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.218.184.214

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.