Miércoles, 24 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 01 de Agosto de 2016
VEÏNAT

Torrent tanca les seues Festess Patronals amb la processó en honor a Abdón i Sennent

La calor de ponent no va impedir que centenars de veïns van eixir al carrer per a acomiadar les seues Festes Patronals 2016 i gaudir de la processó en Honor als ‘Sants Patrons’ de la localitat: Abdó i Senent. La Parròquia de l'Asunción va ser el punt de partida de la comitiva, que va recórrer algunes dels carrers del casc históricodel municipi com Santo Domingo, Sants Patrons o Fra Luis Amigó; després de realitzar tot el recorregut van tornar al punt de partida, la Parròquia de l'Asunción.

Les entitats festeres representatives del municipi van participar en la tradicional processó que honra als ‘Sants de la Pedra’. Les falleres majors, Noelia Peinado i Carla Pallardó, la musa de la Música, Gema Guillamón i la reina de l’Encontre, Carmen Verdet van participar també en la processó al costat de la l’alcalde, Jesús Ros i de diversos membres de la corporació municipal.

 

Les dotze comparses mores i les dotze filás cristianes, acompanyades dels seus capitans Jose Serer i Jose María García, i dels seus alféreces Raúl Mil i Jose Garrigues, també van realitzar el recorregut. Els ‘Sants de la Pedra’ estan presents durant les ‘Trabucás’, ja que ajuden als cristians en la conquesta del preuat monument cada any, i és per açò que no han faltat a la processó en el seu honor. La corporació municipal al complet va voler participar també en l'acte, que va finalitzar al voltant de les 22:00 hores amb un castell de focs artificials.


La processó va posar el punt i final a unes Festes Patronals 2012 molt intenses, amb una agenda d'actes molt atapeïda i adaptada a tots els públics: des dels més xicotets fins als més majors. Enguany va tornar a llançar-se un castell de focs artificials que va tancar els actes festius de la ciutat. El regidor de Festes, Alfred Costa, ha destacat que “han sigut dies intensos de festa gran en què la màxima esplendor va arribar divendres amb la Gran Entrada de Moros i Cristians, en unes festes per tots els públics” .

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
13.59.82.167

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.