Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
M.A.GUTIÉRREZ
Miércoles, 22 de Junio de 2016
EDUCACIÓN

Demà comença un estiu ple d’activitats en les escoles d’estiu de Torrent

L’Escola d’Estiu d’Educació Infantil i Primària, i l’Escola d’Estiu Especial faran de les vacances un període on l’aprenentatge i la diversió aniran de la mà fins al 22 de juliol


Demà comença l’Escola d’Estiu d’Educació Infantil i Primària on participen xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, que tindran la possibilitat de gaudir d’unes activitats lúdiques i de caràcter extraescolar des que finalitza el període escolar fins a bona part del mes de juliol. L’Escola d’Estiu es farà en les instal·lacions dels CEIP Sant Pasqual, Federico Maicas i El Molí.

 

També comença demà l’Escola d’Estiu Especial en el col·legi públic d’educació especial L’Encarnació on participa l’alumnat amb edats entre 3 i 20 anys, matriculats en algun dels centres o en aules d’educació especial del municipi. Esta iniciativa permet a estos xiquets i jóvens tindre un estiu divertit i, alhora, didàctic. L’Escola d’Estiu Especial està organitzada per la Delegació d’Educació de l’Ajuntament de Torrent, el Gabinet Psicotècnic Municipal i els centres d’educació especial L’Encarnació, La Unió, Squema i Torrepinos amb la col·laboració del centre ocupacional ABD.

 

Patricia Saéz, regidora d’Educació ha assenyalat que “amb les escoles d’estiu aconseguim que pares i mares puguen conciliar la vida familiar i laboral durant el mes estival de juliol i donar una solució a les necessitats de les famílies durant este període. A més, donem als xiquets i xiquetes una oportunitat de gaudir de l’estiu d’una manera divertida i educativa”.

 

Les activitats ludicoeducatives en què podran intervindre els infants de Torrent durant el seu període vacacional en les Escoles d’Estiu promogudes per l’Ajuntament de Torrent, estaran dirigides per monitors i personal especialitzat i consistiran, entre altres activitats, en tallers lúdics (manualitats, cuina, dansa i teatre) i de foment de la lectura, jocs tradicionals, jocs creatius, activitats en anglés, activitats aquàtiques i excursions.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.141.35.185

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.