Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Sábado, 04 de Junio de 2016
POLÍTICA

Guanyant Torrent valora el pacte d’investidura

A un pas del primer aniversari de la configuració de les corporacions municipals després de les eleccions locals de maig de 2015, la Plataforma Ciutadana Guanyant Torrent ha convocat la XXII Assemblea Ordinària amb objecte de valorar les accions realitzades i programar el segon semestres de 2016.

La Plataforma Ciutadana celebra este dissabte la XXII Assemblea ordinària des que es va configurar. Entre els temes que es tractaran en aquesta convocatòria prevista per a dissabte 4 de juny a les 19 hores, hi ha la valoració de l’acord d’investidura per al mandat 2015 – 2019 a l’Ajuntament de Torrent, un compromís adquirit per aquesta plataforma ciutadana a l’objecte de contribuir a la configuració d’un govern diferent al que encapçala fins aleshores el partit conservador.


D’aquesta manera, les persones adscrites a Guanyant Torrent, opinaran no sols d’aquest fet, sinó també de les accions realitzades per la Plataforma durant el primer any d’incidència en la vida política de la localitat des de la perspectiva d ela representació en la Corporació Municipal. A més d’això, s’estudiarà i aprovarà el pla d’actuació per al segon semestre del 2016 així com les propostes que realitzen les diferents comissions de treball que sustenten la vida municipal i la marxa associativa de Guanyant Torrent.

 

Democràcia interna

Així, les comissions d’ensenyament, cultura i memòria històrica; joves, esport, oci i participació; inclusió, equitat i igualtat; salut i drets animals; patrimoni, medi ambient i urbanisme; desenvolupament socioeconòmic i ocupació; finances, hisenda i fiscalitat; comunicació i difusió, aportaran al Grup Municipal substanciat amb el regidor Jaume Santonja, les propostes i aportacions que s’hauran de bastir per al que resta d’any.

 

Amb això, Guanyant Torrent continua situant-se del costat d’una autèntica democràcia, que obligue els representants de la nostra ciutat a manar obeint. Una democràcia amb el major grau de descentralització possible, amb controls socials sobre la política municipal, amb participació ciutadana i amb iniciatives i consultes vinculants que ajuden a prendre decisions compartides i legitimades.

 

Els components d’aquesta Plataforma Ciutadana estan més que convençuts i convençudes que cal fer possible un Torrent acollidor i és per això que aspiren a continuar sent el motor del canvi a Torrent. Un canvi que no siga un canvi de cares, sinó en canvi en profunditat. Canviar les coses i canviar la manera de fer les coses.

 

Per aquesta raó, es va arribar ara fa un any a l’acord de 14 punts concrets, d’urgència, que calia abordar i que s’estava convençut que podien fer des de l’Ajuntament. Mesures molt concretes que no eren cap altra cosa que unes línies d’acció bàsiques i primordials que Torrent necessita i que es pensava de realitzar sempre des de la transparència i la participació ciutadana.
 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.142.199.184

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.