Domingo, 29 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 01 de Junio de 2016
VEÏNAT

Finalitzen les obres de la nova seu de La Federació de Moros i Cristians

El proper dissabte dia 4 de juny a partir de les 11:00 h. del matí, tindrà lloc a la seu de la FMCT en el C/Moralets, 5 de Torrent, la Junta de Representants de la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians MAFEMiC. Aquesta és la primera Junta de Representants de l’entitat festera de l’Horta a la que pertany la FMCT, després de que el passat 30 d’abril en Aldaia, fora elegida la seua nova Junta Directiva, amb Agustín Carrasco d’Alcàsser com a President i la anterior presidenta de la FMCT i actual vicetresorera, Ana Almerich, ocupant una vicepresidència.

La nova seu està ubicada al carrer Moralets, 5, prop de la plaça de les Corts Valencianes, però més lluny de la Torre on es desenvolupen la majoría dels actes festers. Segons ha informat en roda de prensa el concejal de Festes, Alfred Costa, el local disponsa de una sala anexa per a les reunions de les filás y comparses amb capacitat de fins 80 persones.  

 

La FMCT ha demanat la celebració de la Junta de Representants de MAFEMIC a Torrent una vegada acabades les actuacions d’acondicionament de la nova seu, cedida per l’Ajuntament de Torrent fa uns mesos al ser traslladats d'urgència en juny des del Centre Cultural San Marcos que va ser destinar a l’Escola d’Adults.

 

A les 10:00 h. s’oferirà un aperitiu per esmorzar tant als membres MAFEMiC que acudisquen a la Junta de Reresentants com als membres de la Junta Directiva de la FMCT per a que coneguen unes instalacions, que a partir del mateix dilluns 6 de juny, acolliran les reunions mensuals d’aquest òrgan de govern de la FMCT. A més també es contarà amb la presència dels càrrecs festers del 2016 i del Regidor de Festes, Alfred Costa, que obrirà oficialment la Junta de Representants de MAFEMiC donant la benvinguda a tots els assistents.

 

La FMCT ha canviat vàries vegades de seu en els últims anys però amb aquest últim canvi es pretén donar estabilitat a la mateixa, dotant-la d’unes instalacions en les que s’espera poder organitzar activitats vinculades amb la festa de moros i cristians de diferent índole.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
13.59.227.82

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.