Domingo, 29 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 30 de Mayo de 2016
VEINAT

El Corpus Christi plena Torrent de balls medievals i comuniants

Centenars de torrentins i torrentines van eixir al carrer per celebrar la tradició del Corpus que enguany no va comptar amb tapís, però sí amb l'acompanyament de Sant Calze de la germandat del Sant Sopar. Els balls medievals varen anunciar la arribada de Sant Sacrament.

Diumenge, el dia gran d’esta festivitat, a les 11.00 h va començar la diada amb la celebració d’una solemne eucaristia en la parròquia de l’Assumpció de la Nostra Senyora on els clavaris del Corpus 2015 van presidir la missa al peu de l’altar.

 

Vicente Lerma va ser enguany el clavari Major i va estar acompanyant per Juan José Almenar, Javier Andreu, Francisco Giner, Rogelio Juan, Ernesto Lerma, Fernando Lerma, Francisco Luz, Jose Llópez, Pascual Martínez, Antonio Nebot, Antonio Roca, Jose Luis Roig, José Ros, Francisco Miguel, y Arturo Vázquez.  En acabant de l’eucaristia, es nomenaren públicament els clavaris del Corpus 2017.

 

Balls Medievals

A la vesprada s’enramaren els carrers de murta i s’ompliren de música i de les danses tradicionals de l’U i Dos de la Llar Antoniana i dels personatges populars del Corpus Christi, com ara els arquets, pastorets, nanos, la Magrana, els cavallets, la Degolla i les betes, acompanyats pel so de la dolçaina i el tabal de la Colla de Dolçainers de Torrent.

 

Tot seguit, va començar la processó del Corpus, on un nombrós grup de xiquets i xiquetes que enguany han pres la comunió van participar amb els catequistes, membres de l’apostolat, els clavaris del Corpus, l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Alfred Costa, en companyia d’altres membres de la corporació municipal. El Sant Grial i el calze de la Germandat del Sant Sopar, i la Custòdia van eixir en esta processó tan important per als torrentins i torrentines.

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.140.197.10

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.