Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Jueves, 26 de Mayo de 2016
ECONOMÍA

Torrent aproba noves ajudes als comerços que utilitzen el valencià

Les ajudes tenen com a objectiu promoure l’ús de la nostra llengua en l’activitat comercial, així es donaran ajudes de 400 euros, com a màxim, a la retolació en valencià interior o exterior del comerç i dels vehicles comercials, a les pàgines web que tinguen l’idioma valencià com a llengua preferent i tinguen bon nivell de qualitat tècnica i lingüística, a la publicitat en valencià –cartells, díptics o tríptics- i al material d’embalatge (bosses, paper, caixes...). Es podrà concedir una ajuda per beneficiari i any, per a cada concepte o element subvencionable.

Amb la finalitat de promoure l’ús de la nostra llengua en el dia a dia i en tots els àmbits socials, l’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià ha convocat unes ajudes econòmiques a l’activitat comercial en valencià per a empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Torrent.

 

Patricia Sáez, regidora de l’Àrea d’Educació i Dinamització Lingüística ha assenyalat que “amb estes iniciatives i ajudes econòmiques, el que es busca és promoure l’ús del valencià dins de l’àmbit de l’empresa i el comerç, per a arribar en un futur a la normalització lingüística de la nostra llengua en tots els àmbits socials”.

 

Els comerços torrentins interessats en estes ajudes poden sol·licitar-les fins el 18 de novembre de 2016. L’ajuda és compatible amb altres de promoció i ús del valencià. Si algún comerç, empresa, etc., necessita assessorament sobre la correcció dels textos pot adreçar-se a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià. Una vegada acabat el termini, l’órgan de valoració encarregat, es reunirà per determinar la relació definitiva de les subvencions atorgades.

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.222.32.67

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.