Viernes, 29 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
M.A.GUTIÉRREZ
Lunes, 18 de Abril de 2016
BASQUET

El Nou Basquet guanya un partit decisiu per aconseguir la permanéncia

Partit decisiu de cara al descens, la qual cosa es va fer sentir en el baix nivell de joc i l'alta quantitat de faltes xiulades a ambdòs equips. Els torrentins varen guanyar per 74-61 al Alimar Albufereta.

Un poc més a prop de la permanència i continuar en primera autonómica. Tret de l'1-4 inicial després de dos minuts, els torrentins sempre anaren per davant. Al segon quart, per un instant els torrentins obriren un xicotet marge de 10 punts gràcies al canvi de ritme que sempre suposa l'entrada d'Ismael i l'encert de Rafa i Ruben, però els alicantins reaccionaren ràpidament i al descans el marcador era 28-26.


Al 3er quart el joc seguia molt trabat. Maristas vivia dels tirs lliures (malgrat desaprofitar gran quantitat d'ells, al igual que els locals) i algun rebot ofensiu. Els torrentins anaven sumant-ne punts amb molt d'esforç gràcies a la superioritat de Javi des de fora i Juan i José carregant el rebot ofensiu. Això fins que a l'inici de l'últim quart Javi i Vicente clavaren un parell de triples, que afegits als contraatacs de Jorge i Pablo A., posaren l'avantatge torrentí en 49-38. Joan, que estava fent un grandíssim treball defensiu, es va llastimar el turmell a falta de 6 minuts amb 49-42. Aleshores arribà la segona i definitiva espenta dels torrentins amb dos triples de Antonio i un altre de Jorge. Els alicantins perderen la concentració i a falta de 3 minuts es trobaren de sobte 20 baix (62-42). Alguns despistes defensius del locals permeteren als visitants retallar la diferència en els últims minuts (74-61).

Resten només tres partits d'aquesta segona fase i l'equip alicantí ha de guanyar al menys dos dels tres partits per a igualar als torrentins. En qualsevol cas, per a no haver d'esperar a l'última jornada i haver de jugar-s'ho tot en la pista de Maristas, aconseguir una victòria en un dels dos següents partits en Godella i en casa davant Petraher seria sense dubte definitiu per als interesos del nostre primer equip i així poder consolidar la permanència en la categoria.

Moltes gràcies al xavals del club, als amics i familiars i a lex xiques de l'UBF pel seu suport cada dissabte i en especial en aquest partit. Us esperem dins de quinze dies en el que serà l'últim partit de la temporada com a locals.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
54.173.43.215

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.