Martes, 08 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Jueves, 31 de Marzo de 2016
POLÍTICA

Compromís aconsella a Guanyant que es dedique a treballar i anar a les comissions

La formació nacionalista ha contestat a Santonja assenyalant-ho com el regidor número 10 del PSOE després d'acusar-los de formar part del tripartit conservador. Alabajos li ha criticat també per no haver preparat el ple i no anar a cap de les sis comissions de contractació del vestuari de policia.

Compromís per Torrent, ha contestat durament a Guanyant Torrent demanan que "treballe més" abans de dir que els nacionalistes formen part "d'un imaginari tripartit conservador amb el PP i Ciudadanos" en el cas de la compra dels uniformes de la policia local per part del govern del Psoe. A més a més per a Compromís resulta "inaudit" que el regidor de Guanyant Torrent, Jaume Santonja, es presente davant el plenari preguntant que és el que s'està votant, "fet que evidencia la falta de lectura sobre la documentació que portava aparellat aquest punt de la sessió plenària".

 

En la sessió plenària de dimarts 29 de març, Pau Alabajos va proposar afegir a la proposta original del PP que la declaració de lesivitat a la plica del concurso dels uniformes quedara condicionada a la decisió de l'organisme autonòmic competent en la matèria. Tots els grups votaren a favor d'aquesta modificació excepte el propi grup Socialista i Guanyant Torrent.

 

Regidor número 10 del PSOE

Per a Compromís, la decisió de Guanyant, de votar en contra de la modificació proposada per Compromís, a banda de ser temerària a l'obviar els futurs informes tècnics de la Generalitat, "evidencia que els primers s'han convertit en el regidor número 10 de Psoe, la prova d’açò és que el seu regidor no ha acudit a cap de les meses de contractació on es va treballar el tema en qüestió".

 

No és aquesta l'única inassistència de Guanyant Torrent, atés que el seu regidor tampoc no acudix a la majoria de les sessions de la Comissió Informativa número 4, encarregada de dictaminar els expedients preparatoris del Ple en matèria de Cultura, Valencià, Joventut i Esports; a l'igual que tampoc fan acte de presència en les Meses de Negociació Laboral, on estan presents els diferents sindicats representants dels treballadors.

 

Des de Compromís han animat a Guanyant a què deixe de fer el "postureo" fàcil d'acusar-los de tripartits imaginaris i comence a "guanyar-se" als torrentins i les torrentines "a base de treball, el qual passa per llegir-se els expedients i manifestar la seua opinió acudint a les sessions convocades a tal efecte per les Meses i les Comissions corresponents".

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.21.104.183

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.