Viernes, 19 de Abril de 2024

Martes, 22 de Marzo de 2016
BALONCESTO

El NBTorrent guanyan davant l'Alboraya A per 72-62

Degut a la debacle de San José en Vila-real, i principalment als seus propis resultats tota la temporada, els torrentins han acabat la lliga en 9ª posició, i passen a la segona fase amb 2 punts

Últim partit de lliga regular en plena setmana fallera. Quan es produix el salt inicial, n'hi han 13 persones en la graderia i altres 13 a peu de pista, incluida Isabel la fotògrafa. Alboraia no es juga gairebé res però va al seu ritme. Els torrentins tampoc estan especialment encertats. Els àrbitres no xiulen absolutament res per a cap equip. I en aquesta dinàmica de vale-tudo i molt poc bàsquet, s'arriba al descans 26-33.

Al 3er quart els torrentins demostraren tenir una miqueta més de ganes que els visitants i capgiraren el marcador, sense fer tampoc un gran bàsquet (48-44). A l'últim quart n'hi hagué la tensió dels minuts finals, però gràcies als tirs lliures aprofitats pels locals, a que els visitants no estaven massa motivats i a que els àrbitres volien arribar a temps a sopar i després anar a veure el castell de focs des del riu, els minuts passaren sense reacció final d'Alboraia i la xicoteta renda dels locals es va ampliar fins i tot una miqueta.

Degut a la debacle de San José en Vila-real, i principalment als seus propis resultats tota la temporada, els torrentins han terminat la lliga en 9ª posició, i passen a la segona fase amb 2 punts. En aquesta segona fase jugaran contra Godella, Petraher i Albufereta (Alacant). Godella passa amb 3 punts, Petraher també amb 2 i Albufereta amb 1 punt. Juguen tots contra tots anada i tornada i descendeix l'últim classificat. El primer partit es jugarà el cap de setmana del 2-3 d'abril. Ara sí comença la fase decisiva de la temporada!