Viernes, 04 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Sábado, 19 de Marzo de 2016
FALLES

La mascletà de Sant Josep es tira abans d'hora per la forta pluja

L'ultima de les mascletaes s'ha avançat més de 40 minuts amb la sorpresa del aficionats que s'han enterat quan anaven de camí. En l’homenatge a l’escultura del Granerer s’han dedicat unes paraules a tots els fallers que treballen en l’ombra per a engrandir la festa.

A continuació, a causa de la pluja, la mascletà a càrrec de la pirotècnia Quiles ha tingut que avançar uns minuts el seu començament. Este fet no ha sigut impediment per a que una vegada més, els torrentins queden bocabadats amb l’ultima disparada de la setmana fallera del 2016. La cremà de la falla infantil guanyadora de la secció especial, la falla infantil de Antoni Pardo serà a les 21.00 hores i la falla gran guanyadora de la secció especial, la falla Antoni Pardo a les 01.00 hores, serà el moment en que tots els fallers i falleres s’acomiadaran de les falles fins al pròxim any.

 

Este matí, Torrent ha celebrat la tradicional missa i operació quilo en honor a Sant Josep a la parroquia que porta el seu nom. Les falleres majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó, i les corts, acompanyades per l'alcalde, Jesús Ros i el regidor de l'àrea de Cultura, Alfred Costa han presidit l’acte. Després de la missa major, s'ha fet un homenatge a l’escultura del Granerer on s’han dedicat unes paraules a tots els fallers que treballen en l’ombra per a engrandir la festa.

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.226.88.110

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.