Sábado, 05 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 15 de Marzo de 2016
SEMANA SANTA

El Diumenge de Rams dóna inici a la Setmana Santa

Aquest any la processó inicia el seu recorregut a la Parròquia de Sant Joan Bosco fins a Sant Josep

Amb l'olor a pólvora encara en els carrers, els torrentins es preparen per a viure la seua Setmana Santa. Amb l’olor de pólvora encara present tindrà lloc la processó del Diumenge de Rams que dóna inici a la Setmana Santa torrentina. Aquest any la processó sortirà de la parròquia de Sant Joan Bosco a dues processons diferents fins a la parròquia de Sant Josep.

 

El primer itinerari recorrerà els carrers de l’Orfeó del Cercle Catòlic, Pare Méndez, Tirant Lo Blanch, Avinguda Fins a Sant Josep. En aquesta processó acompanyaran les germandats de les Negacions de Pere, Set Paraules, Flagel·lació del Senyor, Ecce-Homo, Sant Sepulcre, Davallament de la Creu, Jesús davant del Sanedrí, Vera Creu i tanca la processó el Germà Major Suprem, José Conejeros i els germans majors de les germandats.

 

El segon itinerari surt de Sant Joan Bosco cap a l’Orfeó del Cercle Catòlic, Comare Pilar Martí Hernández, Avinguda al vedat a Sant Josep i acompanyen la santa Sopar, Captura de Jesús, Diví Costat, Verge dels Dolors, Jesús Natzaré, Jesús de Medinaceli, Oració de l’Hort, Santa Faç amb el pas de l’Entrada de Jesús i presideix aquesta processó la reina de la Trobada de 2016, Carmen Verdet.

 

El pas pertanyent a la Germandat de la Santa Faç va eixir al carrer per primer cop l’any 1990 i va costar 1.275.000 pessetes que van ser sufragades amb una quota especial de 500 pessetes. També es va haver de construir una nova carrossa que va costar 80.000 pessetes que es van aconseguir amb la venda de la carrossa de la Verònica a la Confraria de la Mare de Déu del Roser per 60.000 pessetes amb la condició de cedir-la per a l’Encontre de la Verònica cada Dimecres Sant per la nit.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.145.108.132

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.