Miércoles, 24 de Abril de 2024

Lunes, 29 de Febrero de 2016
BALONCESTO

El NB Torrent guanya els Amics de Castelló 72-81

L'excel.lent treball en defensa de Pablo P. i la garantia de Javi i Ismael en atac feren que el partit no se'ls escapara als torrentins a pesar de l'esforç final dels castellonencs

En un ambient gèlid i després de quinze minuts d'escalfament, va començar el partit de manera inmillorable per als torrentins (0-12) en un recital de triples i contraatacs. Estava clar que aquell panorama no anava a durar tot el partit i prompte els visitants reduiren la marxa i els locals ficaren alguna cistella per a deixar el partit més o menys empatat al principi del 2on quart (21-24). Tot i això, els torrentins es mantingueren sempre per davant perquè a Castelló li costava molt ficar dues cistelles seguides en joc estàtic (30-38).

El 3er quart va començar amb intercanvi de cistelles per a desesperació de Ximo, fins que els seus jugadors s'aplicaren una miqueta en defensa i donaren una espentada important al marcador (37-55). Ferran va haver d'abandonar el partit per un colp fortuit al bessó. Ismael volgué eixir del pavelló i anar-se'n a les festes de la Magdalena a buscar-ne gel per al seu company, però finalment el van detindre i Ruben, encara lesionat però no coix, feu el favor. Aprofitant aquesta confusió d'anades i tornades en la banqueta torrentina, els locals intentaren reaccionar i començaren una llarga i lenta remuntada que punt a punt arribà fins al 66-69 a falta d'un parell de minuts. L'excel.lent treball en defensa de Pablo P. i la garantia de Javi i Ismael en atac feren que el partit no se'ls escapara als torrentins a pesar de l'esforç final dels castellonencs (72-81).

Divendres després d'entrenar posaren "El patrullero" de Jean-Claude Van Damme al canal mega; dissabte, "Master & Commander" en cuatro a migdia i Barra fou titolar i l'MVP indiscutible del 1er quart en la victòria davant Amics; i hui diumenge al Chiringuito de punto pelota ficaran el hashtag #zidanedimision i Cristóbal Soria es posarà per enèssima vegada els seus mitjons de "zizou entrenador". Sense dubte, un dels caps de setmana més feliços que ha conegut aquest equip en la seua història recent.