Viernes, 19 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 08 de Febrero de 2016
ECONOMIA

Idea't promociona el comerç local per San Valentí

Dos escapades romàntiques i sopar en restaurants de Torrent, entre els regals del sorteig entre totes aquelles eprsones que realitzen les seues compres en els comerços adherits s la campanya

L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís per fomentar i promocionar el comerç local, han llançat la campanya “Enamora’t del comerç de Torrent” a través de l'empresa municipal d'Innovació i Desenvolupament Económic Actiu de Torrent', IDEA'T, Aprofitant la celebració de Sant Valentí, els clients dels més de 100 comerços adherits a esta campanya tindran la possibilitat de ser els guanyadors d’un sorteig on els premis són dos escapades romàntiques d’un cap de setmana i 10 sopars romàntics a restaurants de Torrent.

 

Durant la setmana del 8 al 13 de febrer, per cada compra en estos comerços s’entregarà una papereta de participació del sorteig que s’haurà de dipositar en les urnes habilitades en les botigues. A més, amb les compres superiors a 5 euros, es premiarà el client amb una flor natural -fins que s’acaben les existències-, que podran recollir en les instal·lacions d’IDEA’T sempre que presenten el tiquet de compra. S’ha previst també el sorteig d’un Lot de San Valentí al Facebook d’IDEA’T, en el qual podrà participar qualsevol persona que comente que els enamora el comerç de Torrent.

 

Com que la promoció empresarial de la localitat és un dels objectius de l’Ajuntament de Torrent, és una tasca fonamental dur a terme actuacions de cara a establir les vies que faciliten l’accés al finançament extern d’empreses que possibiliten el desenvolupament de la seua activitat. Per este motiu, l’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’empresa municipal IDEA’T, ha firmat dos convenis amb Caixa Popular per a afavorir la gestió financera, així com la millora de la capacitat productiva, l’eficiència i el creixement de les PIMES i negocis autònoms.

 

El primer conveni està dirigit a PIMES i autònoms amb una línia de crèdit inicial de dos milions d’euros, que Caixa Popular implementarà reservant-se la facultat d’aprovar les diferents operacions segons el seu lliure criteri de decisió empresarial i anàlisi de riscos.  El segon conveni està dirigit a microempreses o persones físiques, que tinguen previst obrir un negoci. L’import dels microcrèdits és del 95% de la inversió que s’ha de dur a terme, amb un màxim de 30.000€. Per a la concessió dels microcrèdits és necessari que la proposta arribe a Caixa Popular a través d’IDEA’T on el titular de l’operació haja presentat la proposta.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.149.233.97

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.