Jueves, 25 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Viernes, 05 de Febrero de 2016

L'Ajuntament tapia els accessos a huit cases sense ocupar del barri de La Marxadella

Es tracta d’unifamiliars de luxe que es quedaren sense acabar per la crisi i que van ser desvalisats al no estar ocupades

L’Ajuntament ha tapiat durant estos dies els accessos a huit vivendes unifamiliars ubicades al barri de La Marxadella per tal d’evitar que continuaren deteriorant-se progressivament a causa d’ocupacions i espolis. La Brigada d’Obres de l’Ajuntament va col·locar el passat mes, una tanca provisional de seguretat sobre les bases prefabricades de formigó que abasten la totalitat dels adossats, amb la finalitat d’evitar més actes vandàlics i el perill per a aquells que hi entren de manera irregular. Ara s’han tapiat de manera subsidiaria els accessos a les vivendes i al garatge comunitari. “L'Ajuntament ha atès les queixes veïnals i ha actuat per a garantir la seguretat en la zona i evitar les contínues ocupacions il·legals”, explica José Antonio Castillejo, regidor de Seguretat Ciutadana.

 

Les obres dels unifamiliars adossats que s’estaven construint al barri de La Marxadella van quedar paralitzades a causa de la crisi i es declararen en concurs de creditors. Este fet comportà que els unifamiliars de luxe quedaren sense acabar i, per tant, es trobaven inhabitats. Els primers mesos de 2015, esta urbanització fou desvalisada i com a conseqüència quedaren quasi totes les portes arrancades, les finestres trencades i els equipaments interiors robats o coberts de fem i pintades. Davant d’este fet, el veïnat del barri de La Marxadella va presentar una sèrie de denúncies a l’Ajuntament perquè s’aconseguira pal·liar estos actes vandàlics que crearen gran alarma tant en els veïns com en els pares dels xiquets que acudien a les escoles pròximes.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.138.110.119

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.