Jueves, 02 de Mayo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 25 de Enero de 2016
BALONCESTO

El NB Torrent va perdre davant el Borriana per 78-70

L'única nota possitiva va ser el debut amb la camiseta taronja de Juan Gimeno. Veterania i classe per a reforçar el joc interior torrentí

Duel de ratxes negatives de la lliga. Burriana va començar més entonada i va aprofitar el mig quart que els torrentins necessitaren per a trobar el seu lloc a la pista (18-4), però la remuntada no es feu esperar (21-23) i al descans s'arribà amb empat 33-33. A partir d'ací màxima igualtat (60-60) fins que els torrentins patiren una terrible i devastadora sequera anotadora quan s'havia de decidir el partit, la qual cosa fou aprofitada pels castellonencs que començaren a ficar tot allò que no ficaven els visitants. A falta d'un parell de minuts, dos jugades de 2+1 de Javi i Ferran donaren una xicoteta esperança als torrentins (72-65), però sense triples qualsevol remuntada es converteix en gaire improbable.

 

L'única nota possitiva va ser el debut amb la camiseta taronja de Juan Gimeno. Veterania i classe per a reforçar el joc interior torrentí. A més, després del partit al vestidor torrentí es visqueren moments d'altíssima tensió quan Pedro no trobava la seua jaqueta gris. Entre set i nou companys li preguntaren successivament, un darrere de l'altre en intervals de 15 segons si no se li hauria oblidat al cotxe, insistència que va portar al pobre Pit fins als límits de l'enajenació mental transitòria. Quan ja anava camí de la policia local de Burriana a posar una denúncia, de sobte va recordar que en realitat s'havia deixat la jaqueta a casa. I aleshores tothom va sospirar tranquil. Aquesta desgarradora història amb final feliç i que el pròxim dissabte ens visita Maristas és el millor que es pot dir del partit.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.191.157.186

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.