Miércoles, 09 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 23 de Diciembre de 2015

L'Antic Mercat acull l'exposició del Valencia CF "Doblet Històric 2003-2004"

La retrospectiva compta amb la presència dels dos títols aconseguits en aquella temporada màgica, a méas a més recull testimonis dels protagonistes, les seues samarretes, guants i botes o documents gràfics

L’Antic Mercat de Torrent acull des de el 22 de decembre, l’exposició del València CF ‘Doblet Històric 2003-2004’. L’exposició es tracta d'una retrospectiva a la trajectòria del València CF en ambdues competicions durant la temporada 2003-2004, una época daurada en la història del club de Mestalla que la gran majoria dels valencianistes tenen gravada en la seua memòria. A més, esta mirada al passat gloriòs del Club recull testimonis dels protagonistes, les seues samarretes, guants i botes o documents gràfics.

 

La retrospectiva compta amb la presència dels dos títols aconseguits en aquella temporada màgica. Un d'ells és el de Lliga, que es va guanyar al Ramón Sánchez Pizjuán de Sevilla el 9 de maig de 2004 després d'una dura i treballada temporada superant als gegants de la competició. L'altre títol que estarà presidint l'exposició serà la copa de la UEFA, aconseguida 10 dies després davant un dels equips més potents de la competició en aquell moment, el Olympique de Marsella.   Es pot visitar l'exposició fins al 5 de gener de dilluns a diumenge de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h. Estarà tancada el 25 de decembre i 1 de gener. El 24, 27, 31 de desembre, 3 i 5 de gener, tancat per la vesprada.

 

La comissària de l’exposició, María Dolores Ruiz va presentar i dirigir l’acte en el que el regidor de Transparencia, Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, Jaume Ortí, expresident del Valencia CF,  Salvador Martínez,  patró de la Fundació VCF i Blas Madrigal, president de l’Agrupació de Penyes Valencianistes, van dedicar a tots els assistents unes paraules, posant en valor el valencianisme que es respira a Torrent. Jaume Ortí va fer entrega a Alfred Costa d’una samarreta del Valencia CF conmemorativa de l’exposició. A més, Salvador Martínez també va obsequiar al regidor amb una còpia de l’acta fundacional del Valencia CF. Per la seua banda, els presidents de les penyes valencianistes de Torrent, van rebre de mans de Salvador Martínez una placa conmemorativa de l’exposició.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.21.43.26

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.