Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 14 de Diciembre de 2015
POLÍTICA

Compromís-Podemos celebra el seu mitin a Torrent

La reclamació sobre l'infrafinançament valencià, les crítiques al malbaratament i la corrupció del Govern popular anterior i la reivindicació dels drets socials dels valencians i valencianes van marcar els discursos

Ángela Ballester, candidata al Congrés, Antonio Montiel, diputat en Corts i secretari general de Podem Comunitat Valenciana, Joan Ribó, alcalde de València i candidat al Congrés i Mireia Mollà, diputada en Corts i suplent en la llista al Congrés van celebrar un acte en Torrent amb l'aforament pràcticament complet. El míting va tindre lloc en la sala d'actes de l'ajuntament de Torrent, amb capacitat per a dos-centes persones, que van disfrutar de les intervencions dels quatre ponents i de la presentació a càrrec del regidor local Victor Medina.

 

Entre el públic es va poder vore al secretari general de Podem Torrent, Rafel Català i al cap de llista de Compromís en la localitat, el cantautor Pau Alabajos. La reclamació sobre l'infrafinançament valencià, les crítiques al malbaratament i la corrupció del Govern popular anterior i la reivindicació dels drets socials dels valencians i valencianes van marcar els discursos i van ser subratllades pels aplaudiments del públic. "L'anècdota de la jornada la va marcar el secretari general de Podem Comunitat Valenciana al arribar quan pràcticament ja es donava per impossible la seua intervenció després del retard d'un acte anterior en Onda. Quan es donava l'acte per conclòs i el públic s'estava alçant, Antonio Montiel va entrar per fi en la sala d'actes i en un ambient distés va poder per fi prendre la paraula. La seua va ser la rúbrica final a un acte celebrat en ambient festiu i que va ser catalogat per l'organització com "tot un èxit".

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.145.35.247

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.