Domingo, 06 de Octubre de 2024

Lunes, 09 de Noviembre de 2015
BALONCESTO

El NB Torrent guanya davant el Vila Real per 62-52

Tots els partits s'estan resolvent en l'últim sospir, on pareix que els torrentins es saben moure prou bé, per traure una lectura possitiva d'allò vist fins ara en aquest inici de temporada

Partit duríssim i molt físic davant un rival prou fort però que va clavar el genoll a terra en els últims minuts. Que anaven a predominar les defenses va quedar clar des del primer quart (14-11). L'entrada al partit de Joan, Rafa i Jorge va donar-ne aire fresc als torrentins i gràcies al seu encert en atac, els locals gaudiren d'un avantatge important al descan (33-22). Al 3er quart els torrentins tornaren a estar negats de cara a l'anella i molt permissius en defensa, per la qual cosa Vila-real començà a creure en les seues possibilitats de victòria, aconseguint remuntar i posant-se fins i tot per davant (33-38). Aleshores Pablo va fer pujar el nivell defensiu i Ismael i Vicente començaren a anotar per a deixar el partit empatat a 42. L'últim quart fou de màxima tensió, encara que no de màxim nivell de joc.

Javi estigué colosal en defensa, ficant un bon grapat de boines, mentre que Ferran va dominar la zona a pesar de la tancadíssima defensa de Vila-real. A falta de dos minuts i mig els dos equips arribaren empatats a 50, però els torrentins recuperaren puntualment l'encert i a poc a poc, gràcies als tirs lliures i a que Vila-real ho va fallar tot en atac, el partit va terminar amb una diferència que no representa allò que va ocórrer en la pista, on els visitant van tindre opcions de guanyar al llarg de 39 minuts. En qualsevol cas, una victòria més (la quarta) per a l'equip entrenat per Ximo i Nàcher. Tots els partits s'estan resolvent en l'últim sospir, on pareix que els torrentins es saben moure prou bé, per traure una lectura possitiva d'allò vist fins ara en aquest inici de temporada. La pròxima setmana l'equip visitarà Godella, els entrenadors del quals prengueren el dissabte bona nota del seu pròxim rival, si alguna cosa bona es pogué prendre d'un partit tant trabat, físic i poc encertat.

Gràcies a tota la gent que va venir el dissabte al pavelló El Vedat: jugadors, pares, amics... Encara que el nivell de joc no sempre, al menys els resultats estan acompanyant en aquest inici de temporada i l'equip es sent molt orgullós de donar la cara pel club i per Torrent en aquesta categoria.