Domingo, 22 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 26 de Octubre de 2015
FALLES

S’alça el teló del teatre faller adult de Junta Local Fallera

11 obres adultes en la modalitat curta i 6 en llarga ocupen de dilluns a dissabte la cartellera cultural de la capital de l’Horta Sud durant octubre i novembre

El teatre faller continua amb bon ritme. Després de ficar punt final al concurs infantil els majors prenen la paraula amb la 37ª edició del concurs de Teatre de Junta Local Fallera de Torrent. Un total de 17 obres teatrals en valencià ocuparan l’agenda cultural de Torrent durant octubre i novembre, amb entrada lliure. La sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent concentra les modalitats de teatre adult, tant en obra curta com en obra llarga. Els primers en trencar el gel han sigut els fallers de la comissió Antoni Pardo, els quals van ficar en escena “La Casa del senador”. Hui pren el testic la falla Benemérita amb l’obra “Nit novençans”. El dilluns és el torn de la falla Cronista, amb “Parelles de fet, de fet parelles” i dimarts, “Conseqüències paral.leles”, de Camí Reial. Dimecres, es la falla Ramón y Cajal i el seu espectacle “ Pronostic reservat”, al igual que dijous amb l’obra “Els Bojos Adams”, de Ángel del Alcázar.

 

Divendres, 30 d’octubre, comencem amb força el cap de setmana de la mà deAntoni Pardo, amb l’obra “Depre”, dissabte és el torn de la falla Nicolás Andreu, amb l’obra “Una familia molt particular”. Dilluns continua l’espectacle “La matí perque era teua”, d de Sants Patrons. El dia 3 és POble Nou qui es puja a l'escenari amb ""Dos dones i un pato". Dimecres, 4 de novembre, la falla de Sant Roc fica en escena “Requiems” i el dia 5 de novembre la falla Cotxera tanca el concurs d'obra curta amb “Dos dones i un pato mercart”. 

 

Comèdies i drames gratuït i en valencià
En total, 11 funcions teatrals participen en la modalitat d’obra curta. Les obres adultes, començaran a les 22.00 hores. Per contra, on s’ha notat la pujada de participació ha sigut en la modalitat d’obra llarga, on participen 6 falles competiran en el certamen. Comença Ramón y Cajal el 6 de novembre amb "Toc, toc". El 9 de novembre Cronista presenta "Trastornats". Al dia seguent Antoni Pardo participa amb "El café del centro". El 11 de novmebre és el torn de Saragossa Parc Central amb "Treball qualificat". "Xiqueta, per Déu" és l'obra de Ángel del Alcàsser i tanca el cocnurso el 13 de novmebre l'Avinguda amb "Políticament incorrecte". Este certamen és el veterà de tots els que es realitzen a Torrent. L’aposta per la Cultura i el teatre en valencià es ferma a les falles de Torrent i cada vegada més creix el nombre de comissions participants en este concurs, que guanya en adeptes i tiró entre el públic.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
13.58.220.83

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.