Viernes, 04 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
M.A.GUTIÉRREZ
Lunes, 19 de Octubre de 2015
POLÍTICA

Guanyant proposa adquirir el Cine Cervantes per a l'Escola d'Adults

La plataforma vol instal·lar definitivament en aquest lloc totes les necessitats del Centre de Formació de Persones Adultes i de l'Escola d’idiomes amb autonomia pròpia i sense haver de dependre com a aulari de la de Quart de Poblet.

Guanyant Torrent ha proposat la adquisició del cine Cervante per albergar conjuntament l'Escola d'Adults i l'Escola d'diomes. A banda de reformar i posar en valor un edifici históric, des de la plataforma consideren que s'aprofiterien recursos com energia i personal d’infraestructura, "ja que per a serveis diferents hi hauria espais comuns com són consergeria, sala multiusos, biblioteca, cafeteria i d’altres”. A més, “contribuirà a la revitalització social del casc antic”.

 

Davant la disjuntiva plantejada pels socialistes torrentins respecte de la utilització de l’aulari previst al carrer de sant Gaetà d’aquesta localitat de l’Horta, la plataforma cívica Guanyant Torrent, insta a la municipalitat a fer-lo servir per al que havia estat sol·licitat, tot i acceptar alguns canvis d’última hora com a centre de formació i no com escola d'idiomes.

 

Donades les actuals circumstàncies de desplaçament de l’escola d’idiomes a l’edifici Montecarlo de la ciutat i hagut compte la nova localització d’algunes aules de l’Escola d’Adults al carrer Marc, Guanyant Torrent se situa del cantó d’aglutinar tota la formació dels adults en edificis pròxims i, en aquest sentit, opina que s’ha d’arbitrar un espai cèntric perquè l’EPA i l’Escola d’Idiomes, puguen compartir edifici. Així, s’insta a utilitzar l’edifici del carrer de sant Gaetà com a centre integrat públic d’FP i ensenyaments post-secundaris, per atendre aquestes necessitats i perquè siga la seu de la Taula Local de Formació Professional per a la coordinació de la FP que integre tota l’oferta del municipi.

 

El regidor Jaume Santonja subratlla que “sols d’aquesta manera, Torrent es podrà considerar com a ciutat educadora, capaç d’oferir una formació integral, compensadora de les diferències socials”.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.129.194.106

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.