Viernes, 26 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Sábado, 26 de Septiembre de 2015
POLÍTICA

Compromís denuncia l'aparició de noves factures de festes de 2011

Hi figuren 26 corresponents a despeses de festes celebrades en l'any 2011, que han sigut presentades per Registre d'Entrada en juny de 2015, just després de les eleccions municipals però abans que es produïra la seua prescripció

A la Comissió Informativa d'Economia i Hisenda, celebrada el passat 22 de setembre, es va presentar l'expedient de reconeixement extrajudicial per un import total de 52.924'33 euros. Entre el total de les factures de l'expedient hi figuren 26 que segons la coalició corresponen a despeses de festes celebrades en l'any 2011, que han sigut presentades per Registre d'Entrada en juny de 2015, just després de les eleccions municipals però abans que es produïra la seua prescripció. El muntant d'aquestes factures apuja a 23.780'74 euros . Des de Compromís s'ha recordat que al 2011 ja es varen pressupostar 1.345.139'60€ de despeses en festes, i que quatre anys després apareixen 23.780'74€ addicionals de les que, fins ara, no es tenia constància.

 

En la comissió on es varen tractar aquestes factures els regidors de Compromís demanaren la compareixença pública tant de l'anterior responsable d'economia, el popular Jorge Planells, com de l'empresa Alvir Espectáculos, lliuradora de les factures, per tal que donaren les explicacions oportunes. En aquest sentit, al no haver-hi resposta per part de Planells, Compromís votà en contra de reconéixer aquestes factures a càrrec de l'erari públic. La resta de grups: PP, Psoe, Ciudadanos i Guanyant votaren a favor. Finalment els regidors Pau Alabajos i David Baviera han instat l'actual responsable d'economia, el socialista Andrés Campos, perquè els facilite el més aviat possible el conjunt de despeses que aquesta empresa ha facturat a l'Ajuntament de Torrent sota els anys de mandat del Partido Popular.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.144.248.24

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.