Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 14 de Septiembre de 2015

Compromís demana la prohibició d'espectacles amb animals en Torrent

Segons David Baviera, regidor de Compromís en l'Ajuntament: “La sensibilitat amb els animals està present en la nostra ciutat i si aquesta proposta ix endavant serà un avanç per tal d’aconseguir un Torrent més respectuós amb els animals.”

El regidor de Compromís, David Baviera Climent, ha presentat una moció perquè l’Ajuntament de Torrent declare la prohibició d’espectacles i atraccions amb animals i s’adapten les ordenances municipals per tal que no permeten l’entrada ni la instal·lació al terme de Torrent. Des de fa uns anys, per les festes de Nadal, arriben a Torrent diferents circs i fires que compten amb animals. Aquesta explotació comporta un maltractament que comença des del primer moment en què els separen de les seues mares, com és el cas dels óssos, per exemple. Els animals que participen en espectacles itinerants estan sotmesos a un estrès continu, se’ls talla l’ànima en sec i passen a ser uns éssers esclavitzats que aprenen contra la seua naturalesa i amb una violència que no podem permetre en el segle XXI.

 

Compromís pensa que Torrent no pot seguir participant indirectament amb aquest maltractament contra els animals i per això els valencianistes volen que l’ajuntament no permeta que aquestos espectacles vinguen a la ciutat. A més a més, el circ amb més prestigi del món és el Cirque du Soleil que no utilitza cap animal en les seues actuacions. Segons David Baviera: “La sensibilitat amb els animals està present en la nostra ciutat i si aquesta proposta ix endavant serà un avanç per tal d’aconseguir un Torrent més respectuós amb els animals.”

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.144.19.243

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.