Lunes, 07 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 27 de Abril de 2015
PRECAMPAÑA

Compromís commemora el 25 d'abril amb Fuster i Sanchis Guarner

Alabajos: "la lectura dels nostres autors al carrer 25 d'abril és un recordatori dels drets irrenunciables com a valencians i valencianes".

En un acte obert a la ciutadania Compromís per Torrent ha fet presència al carrer 25 d'abril, fent memòria d'una fita tan important per al Poble Valencià com va ser la desfeta d'Almansa i la posterior abolició del dret històric a coexistir de manera digna amb la resta de Pobles. Amb la lectura d'aforismes de Joan Fuster i textos de la Llengua dels Valencians de Sanchis Guarner, els militants i simpatitzants de Compromís, als que han fet costat nombrosos veïns i veïnes de Torrent, han reivindicat amb la seua paraula el dret de la ciutadania a recuperar la dignitat i la seua veu com a Poble.

 

Des del col·lectiu de Compromís per Torrent s'ha volgut destacar la senzillesa de les reivindicacions, on la paraula dels assistents ha fet presència en contraposició al protocol i els actes basats en àpats o esmorzarots, una imatge totalment allunyada de les necessitats de milers de torrentins i torrentines. Finalment Pau Alabajos, com a Secretari Local de Compromís per Torrent, ha agraït la presència i el temps dedicat per tots els assistents en un dia tan assenyalat per al Poble Valencià, on des de Torrent "tenim molt present les paraules d'aquells compatriotes que ens dignifiquen des de l’honestedat del seu missatge".

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.137.163.36

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.