Jueves, 28 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN 7
Jueves, 14 de Noviembre de 2013

S'obri el teló de la VI Mostra de Teatre Amater

Les sessions finalitzaran dissabte 30 de novembre de 2013, a les 19.30 h amb una festa de cloenda amb el lliurament de diplomes i la interpretació per part de COTURNO TEATRO de l'obra "Artefactos y otras trampas" adaptació lliure de l’original de Michael Frayn. Totes les funcions tindran un donatiu de 3€ a benefici del Punt d’Aliments de Torrent.

Aquest dissabte se enceta la VI Mostra de Teatre Amater Joan Manuel Ferraro. A les 22:30 horas el saló d'actes de l’Ajuntament de Torrent ofereix per part del grup gandiense LLETRA FERITS & COMEDIANTS, l'obra d'Ignasi Moreno, "L'Ultim Rei". "En L’últim Rei vorem entre bastidors, i també des de la nostra butaca, tot el que pot ocórrer perquè la representació d’una comèdia acabe com un autèntic “drama” carregat de cabassos del millor humor", presenta la programació del certamen.

La Mostra torrentina, que cada any guanya en prestigi, continuarà la setmana del 23 denoviembre amb el grup COMUNAGABIA TEATRE, del Grau de Gandia, i l'obra "Tres", de de Juan Carlos Rubio. Pepa, Àngela i Carlota no s’han vist en les últimes tres dècades, exactament des que van acabar els seus estudis. Amigues inseparables fins a eixe moment, l’esdevindre de les seues vides les va portar a diferents punts. Però a estes altures del partit tenen una certesa comuna: a punt de complir cinquanta estan més soles que la una... Durant una llarga nit intentaran trobar solució a eixa soledat i frustració latent.

Les sessions finalitzaran dissabte 30 de desembre de 2013, a les 19.30 h amb una festa de cloenda amb el lliurament de diplomes i la interpretació per part de COTURNO TEATRO de l'obra "Artefactos y otras trampas" adaptació lliure de l’original de Michael Frayn. Totes les funcions tindran un donatiu de 3€ a benefici del Punt d’Aliments de Torrent.

Comentarios (7) Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.89.116.152

  • Verónica R.

    Verónica R. | Sábado, 16 de Noviembre de 2013 a las 16:35:29 horas

    Tenía entendido que esta Mostra se llama "Juan Manuel Ferraro" en honor al que fue director de Coturno, pero en la información no escuentro este dato por ninguna parte. ¿Le cambiaron el nombre al certamen?

    Accede para responder

  • monte

    monte | Miércoles, 20 de Noviembre de 2013 a las 08:31:12 horas

    Pero que mostra es? Con motivo de? Que organiza quien?

    Accede para responder

  • SOFIA

    SOFIA | Miércoles, 20 de Noviembre de 2013 a las 08:42:25 horas

    Buenos dias, estaría bien que dijeran el nombre que lleva esta Mostra Amateur ¿no?. Ese nombre es JUAN MANUEL FERRARO, gracias

    Accede para responder

  • SOFIA

    SOFIA | Miércoles, 20 de Noviembre de 2013 a las 09:25:46 horas

    EL DIA DE CLAUSURA ES EL 30 DE NOVIEMBRE, NO DICIEMBRE....

    Accede para responder

  • ESTHER FERRARO FERRARO

    ESTHER FERRARO FERRARO | Miércoles, 20 de Noviembre de 2013 a las 09:38:13 horas

    ME GUSTARÍA SÍ ES POSIBLE QUE HICIERAN UNA RECTIFICACIÓN EN LA FECHA DE CLAUSURA,ES EL 30 DE NOVIEMBRE.Y TAMBIÉN COMUNICARLES QUE LA MOSTRA LLEVA EL NOMBRE DE JUAN MANUEL FERRARO,QUE GRACIAS A LOS AMIGOS,GRUPO COTURNO ,FAMILIA Y EN ESPECIAL A PILAR MARTÍNEZ,SE HACE ESTÁ MOSTRA QUE CON TODO MI ORGULLO LLEVA EL NOMBRE DE MI PADRE Y NO ME GUSTARÍA QUE SE PERDIERA.OS AGRADECERÍA UN RECTIFICACIÓN.UN SALUDO.

    Accede para responder

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.