Sábado, 20 de Abril de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
6
Miércoles, 03 de Abril de 2013

Compromís Jove per Torrent tria la seua Executiva Local

Les joventuts de la formació ecovalencianista varen començar a funcionar a Torrent ara fa un any, i segons la propia organització ha estat la creixent afiliació.

La formació Compromís Jove per Torrent ha elegit la segua nova executiva local. La nova direcció està formada per sis joves, y cap dona. Com a portaveu de Compromís Jove revalida Víctor González, mentre que la secretaria d’Organització recau en Francesc Company, les Finances i Noves Tecnologies en David Vila, l’Acció Política en Pau Alabajos, la Participació en Rubén González i la Comunicació en Ricard Chulià.

Entre els membres del col•lectiu s’ha destacat la il•lusió per la nova etapa que comença. “A Torrent fa molta falta aire fresc en la política i en les maneres de fer política -reflexiona Víctor González- i en eixe sentit el jovent tenim molt a dir. La filosofia de Compromís és de renovació i de regeneració, d’acostar la política al dia a dia de les persones, i és en aquesta línia des de la qual anem a treballar des del col•lectiu jove de Compromís per Torrent.”

A més a més, des de Compromís Jove per Torrent es fa incís en l’obertura a la societat que es vol impulsar des de la coalició, tant a nivell nacional, en què una dels primers acords que va prendre el Consell General va ser permetre que hi participara la ciutadania i els col•lectius socials, com en el nivell local, on bona mostra d’això és que dels sis membres de l’Executiva de Compromís Jove tres són militants del BLOC i els altres tres adherits a Compromís sense militar en caps dels partits que formen la coalició.

Finalment, el portaveu dels joves ecovalencianistes ha destacat que els valors del Compromís Jove no són altres que els de la generació que representa, la que sovint es qualifica com a “més preparada de la història”, però que veu com les polítiques d’austericidi imposades pels diferents governs de l’estat i autonòmic fan que hagen fins i tot d’abandonar el país per a buscar un futur millor. “És la nostra tasca de construir l’esperança per oferir un horitzó de vida digna a les noves generacions i per a això tenim la millor ferramenta que hi ha: el treball constant, des de la base, colze a colze amb els ciutadans i els moviments civils”, conclou González.

Comentarios (6) Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
18.191.202.72

  • Alicia Lt

    Alicia Lt | Miércoles, 03 de Abril de 2013 a las 18:04:30 horas

    ¿Estos son els que volen "fusilarse" a Sento? Degeu saber, que si Sento desapareix Compromis sencer sen va a pastar fanc! i a mes en un poble com Torrent

    Accede para responder

  • Manel

    Manel | Viernes, 05 de Abril de 2013 a las 12:54:35 horas

    Tot tios en l'executiva i les dones en sa casa fent comidita o entre vosaltres també vos les feu sense necessitat de dones?

    Accede para responder

  • GREMLIN MULLAT

    GREMLIN MULLAT | Viernes, 05 de Abril de 2013 a las 13:01:30 horas

    Yeeeeeeeeeee!! Ja tenim per ací al Sr. Ricardo! Crec que és la primera vegada que escrius amb el teu nom! escolta, enhorabona pel teu nou càrrec! De secretari local no? a no d'Organització amb els cadellets! perdó un despiste...

    Accede para responder

  • Laura Torrent

    Laura Torrent | Sábado, 06 de Abril de 2013 a las 10:01:23 horas

    Alguna mujer porfavor!!! Que también somos muy validas en política!!! Y echo de menos mas gente en esa ejecutiva...

    Accede para responder

  • Foraster

    Foraster | Lunes, 08 de Abril de 2013 a las 22:20:15 horas

    Dir en favor de l'organització que si no hi ha cap dona és perquè no s'hauran implicat en el projecte. Si no hi ha dones, a qui han de ficar?

    A més el tema de la paritat, de vegades, no resulta tan positiu com alguns "progres" creuen.

    Accede para responder

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.