Viernes, 29 de Marzo de 2024

Actualizada Domingo, 24 de Marzo de 2024 a las 19:01:15 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
PAU ALABAJOS (Compromís)
Jueves, 10 de Enero de 2013

“Entropessar en la rajola”

Al darrer Ple de 2013, i amb els vots favor de PP i PSOE s’aprovà el conveni de col·laboració, amb la Generalitat Valenciana, perquè l’Ajuntament de Torrent es convertisca en agent urbanitzador d’un nou polígon industrial i comercial al sector Sèquia de Picanya.
En una conjuntura d’abandonament dels polígons i les àrees comercials de Torrent, com el Mas del Jutge o El Toll i l’Alberca, els partits més votats del consistori aposten per la urbanització d’una nova àrea industrial i comercial a l’eixida de la carretera de picanya, al costat de les antigues cotxeres del metro.
Sabent que l’Ajuntament té prohibit la realització de noves inversions, degut al Pla de Sanejament i al posterior Pla d’Ajust, imposat pel govern estatal arran dels 13 milions d’euros en factures impagades als proveïdors, sembla cridaner que l’única proposta de PP i PSOE, per a eixir de la crisi, siga novament apostar per la rajola. Confiar els recursos de l’administració a un nou projecte d’urbanització, amb l’actual ressaca del sector, és com intentar sobreposar-se d’un coma etílic amb absenta.
Per tant, el nostre grup municipal votà en contra d’aquesta proposta perquè són els ciutadans i les famílies els que estan pagant la crisi immobiliària i financera, la que ens ha portat als cinc milions de parats, a la desinversió de la industria, al rescat, a les retallades i a la privatització del sector públic.
Ara que siga l’administració local la que actue d’agent urbanitzador és la mostra que tant PP com PSOE no tenen un altre horitzó alternatiu per a pal·liar els efectes d’excés de rajola, i el que és pitjor ni és plantegen altres models possibles com la potenciació efectiva de les relacions universitat-empresa, per a fer-les més competitives, l’aposta per les energies renovables, pel reciclatge o les ajudes a Pimes i autònoms interessats en altres models de negoci creadors de I+D+i.
Per una altra banda si aquesta zona de Torrent fora abellidora per a construir un àrea d’aquestes característiques, de segur que els promotors privats ja haurien presentat el PAI oportú si hagueren vist l’existència de negoci a curt o llarg termini, o no?
Vostés que opinen...


Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.236.217.172

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.