Lunes, 17 de Diciembre de 2012
DEPORTES

El NB Torrent trenca la seu mala ratxa i guanya el Alboraya per 63-59

EL PARTIT VA ESTAR MARCAT PER LA DENFENSA DELS TORRENTINS DAVANT EL SEU RIVAL

Després d'unes quantes setmanes fregant i fins mereixent la victòria, al fi els ha arribat el torn d'assaborir un triomf. Ni el complicat final de partit els pot llevar este bon sabor que suposa aconseguir l'objectiu pel que treballaren cada partit. El primer quart va ser com solen ser molts primers quarts, sense domini clar de cap equip: 16-16. Va ser en el segon període quan els torrentins van posar en pràctica el seu millor joc, amb una gran defensa que només va permetre al rival anotar 7 punts: 34-23 al descans. En el tercer encara varen mantindre el ritme de joc, encara que les faltes els anaven minvant (39-22 va ser el balanç final de faltes assenyalades, quelcom que comença a ser habitual ) arribant a l'últim tram del partit amb una còmoda renda de 12 punts (52-40).

Però no podíen ser el NB Torrent si no s'arribara a un final estret. Alboraya va posar una marxa més en el seu joc i el atac torrentí es diluïa en possessions a què no tréien rendiment. A més, no teníen encert des de la línia de tirs lliures. Era el moment de posar fi a la mala ratxa i l'equip va posar tot perquè així fora. Ara cal fer valdre la confiança guanyada per a continuar creixent com a grup.