Redacción
Domingo, 11 de Marzo de 2012
DEPORTES

Dolorosa derrota del Nou Basquet en Paterna

EL DIA DEL SOCI NO PUDO COMPENSARSE CON UNA VICTORIA ANTE SU ETERNO RIVAL DE LA COMARCA

En el dia del soci, els nombrosos aficionats torrentins que passaren la vesprada al pavelló El Vedat vegueren un partit ple d'emoció i alternatives. Paterna anà sempre per davant des dels primers minuts de joc, però els locals no deixaren mai d'estar en partit. Entre els locals començà molt bé Jesus Hidalgo i en Paterna tiraven del carro els seus experimentats alers Manu González i José María García. Al descans, 30-35. A continuació el partit seguí amb un ritme baix on predominaven les defenses. Ja en l'últim quart els torrentins anaren retallant puntet a puntet l'avantatge de Paterna fins arribar al 49-49. Així es va quedar el marcador un bona estona sense que cap equip ficara cistelles en més de 3 minuts. En un parell d'accions individuals de Manu González paregué que Paterna trencava el partit definitivament (49-56) però en una remuntada de minut i mig, gràcies principalment a l'encert de Gustavo Núñez i Álex Corona, els torrentins es trobaren amb 57-57 i possessió final per a guanyar. Molts dels jugadors torretins no dormiran aquesta nit perquè a més de dos tirs clars des de mitja distància, l'equip de Juanlu Ruiz també disposà de dos tirs lliures amb el temps ja esgotat. Malgrat totes aquestes oportunitats, els locals perdonaren la vida a Paterna i finalment ambdòs equips anaren a la pròrroga, La pròrroga començà amb intercanvi de cistelles, però els torrentins, espentats pel públic i un triple d'Antonio Téllez, aconseguiren el seu major avantatge del partit (67-62). A falta de 1'10 el marcador encara era molt favorable per als locals (69-64). A pesar d'això, Paterna demostrà per què és el tercer classificat i a partir d'accions ràpides i no desaprofitar-ne tirs lliures, els visitants s'emportaren una victòria molt treballada i amb un punt de fortuna. Abans del partit es ringué un merescut reconeiximent a Justi Martínez, qui ha penjat les botes aquesta temporada i fou peça molt important del primer equip torrentí al llarg de 7 anys, col.laborant en els ascensos a 1ª Autonòmica i a 1ª Divisió Nacional. Justi tingué paraules de agraïment per al club i l'afició torrentina, sense oblidar-se dels seus companys Paco Rivera i Manu González, amb els quals va compartir-ne cotxe des de València tantes i tantes vesprades per a vindre a Torrent a entrenar.