Lunes, 05 de Marzo de 2012
DEPORTES

EL NB Torrent guanya davant Godella

PER UN AJUSTAT 73-78 DESPRÉS DE VARIES JORNADES PERDENT

Els primers minuts han portat a la pista el fantasma de la incontestable i ampla victòria de Godella al pavelló El Vedat (en novembre) i pareixia que tampoc avui hi hauria partit, perquè després de mig quart els locals manaven 13-3. Però els torrentins no estan en condicions d'anar regalant partits, i començaren a furtar balons i, amb més calma en atac, a aprofitar la seua superioritat baix l'anella. Gràcies a aquest factor, com demostra l'altíssim rendiment avui dels pívots torrentins Rudi López, Gustavo Núñez i especialment Jesús Hidalgo (en el seu millor partit de l'any) es passà d'un 24-22 a un 32-24. No obstant, Godella no baixà els braços en cap moment i al descans s'arribà 35-37. Els visitant continuaren defenent molt bé i el canvi defensiu de Godella a zona no representà cap problema per als torrentins, que amb dos triples d'Antonio Téllez i Álex Corona s'anaren a màxim avantatge (44-54). Però Godella encara tenia coses a dir i ràpidament tornà a la lluita gràcies a altres dos triples consecutius del seu dorsal nº11, excel.lent en el tir tot el partit. Així s'arribà a l'últim quart amb tot per decidir (55-57). A partir d'ací molta tensió i els visitant sempre per damunt en el marcador. Al falta de minut i mig, un triple de J.A. Rodríguez i dos tirs lliures de Guille Novella acabaren amb qualsevol possibilitar de remuntada per part de Godella. Fou un gran partit de tot l'equip taronnja dirigit per Juanlu Ruiz i esperem que després de dos jornades consecutives perdent de dos punts, aquest triomf servisca per afrontar amb més optimisme la part decissiva de la temporada. La ràpida recuperació d'Albert Roig, baixa davant Godella a causa de problemes físics, també serà un factor determinant.