Lunes, 13 de Febrero de 2012
DEPORTES

El NB Torrent torna a caure i perd davant el CB Claret per un contundent 58-87

UN RIVAL DIRECTE QUE DEIXA ALS TORRENTINS EN LA POSICIÓ 11

Primer quart sense defendre ningú amb un resultat de 22-22. Però en el segon quart Claret començà a jugar fort i aprofitar tirs fàcils que els regalaren els de casa. En conseqüència, parcial important a favor de Claret i al descans 31-48. A continuació hi hagué un intent de remuntada heroica dels torrentins (47-58), abortada ràpidament per la poca fe dels locals en la victòria i amb un altre xicotet parcial dels visitant la cosa quedà vista per a sentència. Una vegada més el NB Torrent cau en casa davant el seu rival.