Lunes, 06 de Febrero de 2012
DEPORTES

El NB Torrent guanya a domicili al Pilar A per 55 a 49

A FALTA DE 7 MINUTS ELS LOCALS REMONTAREN EL PARTIT

D'inici els torrentins posaren les coses massa fàcils als deL Pilar A i la primera cistella local no arribà fins passats els 5 primers minuts. A partir d'ací el joc transcorregué molt pausat i sempre amb El Pilar per davant, mai per més de deu punts però amb una anotació tan baixa, les petites diferències pareixen insalvables. Als descans, 22-27. El Pilar continuà en zona 2-3 perquè els torrentins no estaven tenint gaire èxit trencant-la i en atac aprofitant segones opciones i sobretot al seu tirador número 5. El tercer període finalitzà 32-37, sense canvis. La cosa pintava prou lleja per als torrentins si no espavilaven prompte. I per fortuna ho feren. Eixiren amb tot i a falta de 7 minuts ja havien capgirat el marcador amb un triple de Guille Novella (40-39). El parcial anà creixent i Álex Corona, Raúl Llácer i Antonio Téllez també s'uniren a la festa (50-39). No obstant, El Pilar ficà pressió als locals fins al 50-44, però ja era restava temps per a res i un parell de bones defenses terminaren amb les opcions del visitants. Entre la resta d'equip del club, destacar la importantíssima victòria del sénior Preferent davant La Pobla, un rival directe en la lluita per eludir el descens (75-64) i la dolorosa derrota dels júniors davant Maristas, després de dues pròrrogues (82-84). El Cadet Zonal i l'Infantil Zonal 'simposaren en les seves respectives visites a Requena i Paterna.