Lunes, 30 de Enero de 2012
DEPORTES

El NB Torrent cau en Almàssera per 85-64

EN UN PARTIT IGUALAT ELS TORRENTINS NO BAIXAREN EL NIVELL

Encara que pel marcador final no ho parega, fou un partit igualadíssim al llarg de 35 minuts. Els torrentins començaren sorprenent als líders amb molta velocitat i gran control sobre el rebot i s'emportaren el primer quart (18-19). Segons una espectadora, mig humana mig perico, que es passà tot el partit dient "borracha" a l'arbitre Ana Tafaner, aquesta era la primera volta que Almàssera ha perdut un quart en el temps que portem de temporada. Siga o no massa fiable aquesta informació, els torrentins no baixaren el nivell en tota la primera meitat i Almàssera sobrevisqué gràcies a l'encert de 3 de Ximo Ródenas i del base junior. De fet, a l'eixida del 2on quart els locals ficaren 4 seguits (30-21), però l'equip de Juanlu Ruiz no es deixà impressionar i si el ja esmentat jugador local no arriba a ficar l'última cistella del quart des de mig camp, els torrentins s'haurien anat al vestidor per damunt (38-36). El tercer quart continuà sense gran canvis. Els taronges jugant amb molta rapidesa i atacant amb calma la zona 2-3 local, i aquestos vivint dels triples i de la feina de Carlos Rodríguez. Els torrentins tornaren a ficar-se per damunt (51-52) i Almàssera respongué novament. A 7 minuts del final, una cistella i tir adicional d'Antonio Téllez significà el 60-58, però dos triples consecutius dels locals foren massa i els visitants ja no tingueren forces per alçar-se. La banqueta, el físic i el ritme dels líders foren determinants. Tot i el maquillatge final d'Almàssera, l'equip torrentí ha prés consciència de que jugant així, pocs equips de la categoria podran guanyar-los. Entre els torrentins també cal destacar als pívots Raúl Llácer, Chus Hidalgo i Rudi López, que feren oblidar l'absència del lesionat Gustavo Núñez, així com a Guille Novella, dirigint i anotant. L'aler J.A. Rodríguez també aprofità els seus minuts com a titular.