Lunes, 12 de Diciembre de 2011
DEPORTES

El NB Torrent cau en la seua visita a Puerto de Sagunto per 76-61

DESTACAREN ELS TORRENTINS GUSTAVO NÚÑEZ, ALEX CORONA I RAÚL LLÁCER

Puerto començà a tope 12-2 però els torrentins no anaren a Puerto a fer turisme i ràpidament tornaren el parcial d'inici fins arribar a 15-15. La defensa al límit dels locals significà que es carregaren de faltes alguns dels seus homes més importants. El segon quart també estigué molt igualat i acabà 33-28 amb tot per decidir encara. Però es repetí l'història del primer quart i Puerto ficà la directa de la mà del seu veterà base (massa respectat per la parella de jovenets àrbitres que xiulà) i en mig quart deixà el marcador 44-28. I una altra volta els torrentins feren allò que en els primers partits no feren, és a dir, ficar-ho tot en la pista per a crèixer des de la defensa. En el mig d'aquesta lluita, ja en l'últim quart i desgraciadament per els interessos taronges, aparegué la figura del triplista Guillem López, autor de 5 triples en aquest quart, encara que per la seua escasa participació en els tres quarts anteriors semblava que no hi estava en el partit. Així doncs el marcador final no és representatiu de la igualtat que existí entre els dos equips al llarg de 34 minuts. Per part dels torrentins destacaren Gustavo Núñez, Álex Corona i Raúl Llácer.