Lunes, 14 de Noviembre de 2011
DEPORTES

Nou Basquet guanya el Benifaió per 52 a 65 gràcies al llançaments de 6,25

GRÀCIES ALS CONTRATACS DEL EQUIP TARONJA

El partit començà de la pitjor manera posible per als torrentins amb la baixa d'ultimíssima hora d'Àlex Corona. Els primers minuts de joc estigueren marcats per l'encert des de la llínia de 6'25 dels locals (16-5). Poc a poc els taronja foren trobant el seu lloc en la pista i gràcies als contraatacs i a la gran aportació des de la banqueta del pívot Rudi López, aconseguiren arribar al descans encara vius (34-30). El 3er quart, al contrari d'allò habitual, els hòmens de Juanlu Ruiz exhibiren una concentració defensiva d'altíssim nivell, la qual cosa els permeté jugar també en atac amb més confiança i velocitat. Les variaciones táctiques de Benifaió no foren obstacle per als torrentins que, després d'haver capgirat el marcador abans d'acabar el 3er quart, tingueren el cap fred al llarg de tot l'últim període. A destacar entre els torrentins la grandíssima actuació d'Albert Roig, Gustavo Núñez i Ramon Català. Amb aquesta primera victòria l'equip ha donat un pas molt important i potser el més difícil de donar quan l'inici de temporada estava sent poc positiu en quant a triomfs. Una victòria aquesta que marca el camí per a continuar treballant en la mateixa llínia.