Jueves, 17 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
Redacción
Miércoles, 23 de Junio de 2010
POLÍTICA

El Bloc demana a la Diputació que no publique la resolució de beques

El grup municipal del BLOC ha mostrat la seua satisfacció per la publicació de les puntuacions en la fase de selecció per a les beques de la Diputació, per realitzar pràctiques durant l'estiu i ha exigit que "la Diputació no resolga la convocatòria de beques concedides mentre no s'hagen resolt totes les reclamacions que presenten els joves de Torrent després de la publicació del nou anunci de la Comissió de Selecció". El grup municipal del BLOC estima que "este anunci obre un termini de deu dies per procedir a la revisió de la baremació per als qui no es consideren puntuats de manera adequada.". 

 El BLOC lamenta que no s'haja actuat amb major diligència en el procés de selecció que "havia d'haver començat des de la publicació per part la Diputació de les bases, que es va produir el 24 d'abril de 2010. L'Ajuntament va obrir el termini de selecció fins al 19 de maig i no es van publicar els seleccionats fins al 9 de juny, quan ja no es podia fer res davant de la necessitat d'enviar dins de termini els seleccionats a la Diputació". 

El regidor del BLOC, Vicent Beguer, considera que "és una bona notícia que s'hagen publicat les notes ja que ara es pot exercir el dret a la revisió de l'acte administratiu per als interessats. Hem detectat ja una diferència de tres casos entre els publicats inicialment i el nou anunci. Vol dir que quan s'han publicat les notes es corregeixen errors i hi ha persones que resulten beneficiàries de les beques que anteriorment no ho eren. En definitiva, que ara el procés és més just i transparent". 

 Beguer ha recordat que "s'haurà de produir una nova resolució, una vegada finalitzat el termini de reclamacions i al·legacions, que s'ha de produir passat el dia 30 de juny, per la qual cosa ens trobaríem davant de la possibilitat que la Diputació resolga anteriorment i s'hagen de produir reclamacions davant de l'organisme provincial i siguen nul·les de ple dret l'adjudicació de beques a joves que no hagen estat seleccionats per l'Ajuntament de manera incorrecta, com són els tres casos detectats".

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.