Redacción
Lunes, 18 de Enero de 2010

El NB Torrent cau davant el Godella per 87-60

ELS TORRENTINS ESTÁN A UNA VICTÒRIA DE LA SALVACIÓ

Dos equips que busquen objectius molt distints. El Godella va imposar la seua qualitat i la seua superioritat física. El NBTORRENT només va aguantar el primer quart sent competitius. A l'inici del segon quart, l'atac del NBTORRENT es va veure superat per la pressió defensiva del locals, i les pèrdues de baló eren contínues. Molt abans del descans el partit ja estava trencat, sent el marcador de 52-27 al final del segon quart. En els últims dos quarts, el NBTORRENT va millorar la seua eixida de pressió però el resultat no es va veure modificat. A la fí derrota previsible davant un equip cridat a la lluita per la fase d'ascens. Només queda un partit per a finalitzar la primera volta, i els torrentins estan a una victòria de la salvació. Jugador mes destacat: Gustavo Núñez amb 11 punts i 8 rebots.