Sábado, 05 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 14 de Diciembre de 2016
TRADICIONS

L'Ajuntament rebaixa un 30% el pressupost de la Cavalcada dels Reis

En total la delegació de festes invertirà 31.500 euros en l'organització per a donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar a Torrent. A més a més es repartiran 2.000 quilos de caramels, 500 quilos més que l'any passat

A les portes del Nadal, la Cavalcada de Reis és sens dubte l'esdeveniment més important de les festes nadalenques. I enguany la delegació de festes ha anunciat que augmentarà en 500 quilos els caramels que repartiran Melcior, Gaspar i Baltasar la nit del 5 de gener, en total repartiran al llarg de tot el recorregut 2.000 quilos de caramels sense gluten i 100.000 unitats de cuquets també aptes per a celíacs. El regidor de festes, Alfred Costa, ha donat a conéixer altres novetats com el repartiment de mesures on els xiquets puguen arreplegar els caramels i evitar "accidents quan el boato repartisca els caramels".

 

Una altra de les novetats és el recorregut que enguany començarà en la plaça de la Llibertat i finalitzarà en el carrer Luis merino, al costat de l'Ermita. "Són molts els xiquets que volen saludar a Sas Majestats i hem pensat ampliar l'espai per evitar aglomeracions", ha aclarit Costa. A més a més un any més, els col·lectius i associacions culturals, socials i festives de la ciutat formaran part del boato que acompanyarà als reis Mags en la seua visita a Torrent on els xiquets més menuts i no tan menuts esperen amb il·lusió la nit del 5 de gener.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.144.37.12

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.