Sábado, 28 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 11 de Julio de 2016
FALLES

Carmen Sirvent i Paula Giménez, elegides falleres majors de Torrent 2017

El casal de la falla Avinguda es va omplir d'alegria la nit del dissabte. La comissió va celebrar fins a tard el doblet de tindre a la fallera major i infantil de Torrent de l'any 2017. En una nit inoblidable, Carmen i Paula van ser elegides pel jurat per a representar a les falles de Torrent. L'esperada connexió en directe per a vore l'elecció es va tallar als pocs minuts, però els torrentins van poder seguir la en directe a través de la pàgina de facebook de LA OPINIÓN DE TORRENT

A les onze de la nit en punt s'escoltaven els seus noms de boca de l'alcalde Jesús Ros. Primer Paula i després Carmen eren el centre de les mirades. Paula plena de llàgrimes, i Carmen emocionada es fonien en una abraçada que els unirà durant aquest regnat faller. Al costat d'elles, la cort d'honor major i infantil formada per 8 membres cadascuna. La falla Avinguda aconseguix per cinquena vegada en la història una doble representació en la festa fallera torrentina.

 

Carmen te 25 anys i és Enginyera en Telecomunicació. Pertany també a la falla Avinguda i el seu olor favorit és la pólvora. Lligada molt als Garrigues, que també enguany seran alferecía mora, es una fallera de família implicada en la festa i que confessa que el seu lloc favorit de Torrent és l’Hort de Trénor. Paula te 9 anys i pertany a la falla Avinguda. Estudia 4t de primària al col·legi La Purisima. De major vol ser dentista com sa mare i la presentació i els concursos de poesia són el que més li agrada dels falles.

 

Gala d'elecció amb mágia i diversitat
Més de mil persones van assistir a la gala d'elecció en l'Àgora del Parc de Trènor. En una nit calorosa, enguany no va lamentar el defalliment de cap candidata. La recepció es va realitzar sobre les 21:30 hores amb una desfilada d'entrada previ en el qual la cort i falleres majors de Torrent de 2016 van fer d'amfitriones. Tres càmeres seguien a les candidates en el segu camí a impactant escenari amb gran lones serigrafiades, i més gran de l'habitual dels últims anys.

 

Conduït per Rebeca Piles, la que fóra fallera major Piles, l'acte va començar amb diágolo humorístic sobre les falles, en les quals va haver-hi moment per als riures, i per a recordar el famós reglament faller i l'article sobre l'ús de “les bandes”. Li va seguir una actuació del grup de percussió de l'associació Adisto de persones amb capacitats diferents, i finalment es va arribar al moment esperat.


Nervis en el nomenament
[Img #6307]Anunciades amb salves al cel, una a una van ser eixint a l'un espectacular escenari preparat per a l'ocasió les 18 candidates, nou majors i nou infantils, de les quals el jurat havia triat una. Primer les infantils, i després les majors van recórrer la moqueta per dos desnivells fins a saludar al públic, abans de tornar a ocultar-se. Eixe moment va ser el de més conexions en directe a la página de facebook de LA OPINIÓN DE TORRENT que retransmitia l'elecció amb multitud de comentaris i interaccions. Nomes en eixe moment ja hi havien quasi mil reproduccions.

 

[Img #6308]Després d'una pausa, va arribar el moment esperat, en el qual Jesús Ros, després de saludar a totes i cadascuna de les candidates es va dirigir per a nomenar els noms. Primer Paula i després Carmen eren el centre de les mirades. Paula embolicada en llàgrimes, i Carmen emocionada es fonien en una abraçada que els unirà durant aquest regnat faller. Després, el alcalde Jesús Ros va destacar la figura de les dues falleres i va destacar l'importancia de les comissions per a la continuitat de la festa. Per últim va felicitar al president de la falla Avinguda que anava a tindre l'honor de ser l'anfitrió de la celebració de l'elecció al seu casal.

 

Himne de Torrent en karaoke, i himne de Vicent Seguí
Un gran castell sobre el cel de Torrent va precedir als himnes de Torrent i regional. La novetat va ser la utilització de subtítols perquè els presents aprengueren i pogueren cantar l'encara desconegut himne de Torrent. Enguany no va haver-hi tanta polèmica amb l'himne regional. Els dos regidors de Compromís que van estar presents van estar dempeu, encara que en lloc de sonar l'himne amb lletra de Francisco que varen demanar l'any passat els presidents es va escoltar la versió del cantant Vicent Seguí. Després de l'elecció va ser el moment de les felicitacions, primer de l'alcalde i regidor de Falles, Alfred Costa, i després de les corts i fallera majors de 2016, autoritats, família i amics.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.137.223.190

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.