Domingo, 29 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 25 de Mayo de 2016
DEPORTES

L’Ajuntament de Torrent organitza un estiu per a tots i totes

L’Escola d’Estiu Especial, l’Escola d’Estiu d’Infantil i Primària i els Campus Esportius organitzen activitats lúdiques, esportives i educatives per al període estival dels xiquets i xiquetes

Del 23 de juny al 22 de juliol, estarà en funcionament l’Escola d’Estiu Especial organitzada per l’Ajuntament de Torrent, el Gabinet Psicotècnic Municipal i els centres d’educació especial L’Encarnació, La Unió, Squema i Torrepinos amb la col·laboració del centre ocupacional ABD, en el col·legi públic d’educació especial L’Encarnació.

 

Esta escola està dirigida a xiquets i xiquetes amb edats entre 3 i 20 anys, que estiguen matriculats en algun dels centres d’educació especial del municipi. Els participants tindran a l’abast, en el període estival, un gran ventall d’activitats, entre les quals podem trobar les visites culturals, les activitats esportives, els tallers i els grans jocs. Totes les activitats estaran coordinades i supervisades per monitors especialitzats. Les inscripcions es realitzaran a la secretaria del centre educatiu al qual acudix el xiquet o xiqueta abans del 14 de juny.

 

Escola d’Estiu d’Educació Infantil i Primària

En el mateix període estarà activa també l’Escola d’Estiu d’Educació Infantil i Primària en diferents centres educatius del municipi. El termini de preinscripció ja està obert i les sol·licituds poden presentar-se pel web de l’Ajuntament de Torrent. Els infants hi tindran activitats esportives, contacontes, piscina i tallers, especialment.

 

Campus Esportius

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat per a este estiu els campus esportius. L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que “hem volgut omplir la temporada d’este estiu d’activitats que permeten els jóvens i els xiquets de la nostra ciutat compaginar diversió i aprenentatge, alhora que fomentem la conscienciació pel medi ambient, la importància de l’esport i la continuació de la formació acadèmica”. S’han organitzat sis campus esportius diferents, que es diferencien en el contingut de les activitats, els horaris i les edats a què estan adreçats. La inscripció es pot formalitzar per internet en el web o presencialment en les oficines de la Fundació Esportiva Municipal.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.133.122.68

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.