Martes, 01 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 03 de Mayo de 2016
FALLES

Junta Local Fallera convoca un concurs per a renovar la seua pàgina web

La idea guanyadora, que serà elegida per un jurat expert en l’àmbit de la comunicació, el disseny, les falles i la creació web, obtindrà una dotació econòmica de 600 euros

Junta Local Fallera ha convocat un concurs creatiu per a renovar la seua pàgina web. Una iniciativa de l’organització junt amb la Regidoria de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals per tal d’adaptar la plataforma actual a les tecnologies i xarxes socials i per a fomentar la participació ciutadana. En el concurs poden participar totes aquelles persones interessades majors de 16 anys, sempre que complisquen els requisits estipulats en les bases que poden trobar-se en la web fallasdetorrent.es i en la web de l’Ajuntament,  torrent.es. El termini de presentació que ja està obert és fins al pròxim 17 de maig, i els participants han d’entregar la seua idea a través del correu electrònic  gestion@fallesdetorrent.es i per registre d’entrada de la Junta Local Fallera amb les dades i documents que estipulen les bases.

 

El jurat està format pel regidor de l’Àrea d’Activitats Lúdiques i Tradicionals de l’Ajuntament, un membre de la Junta Local Fallera de Torrent amb estudis i experiència en l’àmbit de la comunicació, un professional de disseny gràfic i un professional entés en la creació i disseny de webs. Els criteris de valoració que es tindran en compte són: la creativitat i originalitat de la proposta realitzada, la qualitat en el desenvolupament tècnic i en el contingut de la pàgina, la relació del disseny amb la personalitat de la Junta Local Fallera de Torrent, la facilitat de navegar per les pàgines, l'ús adequat dels recursos multimèdia i una interfície amigable i estimulant. Si t’apassiona el disseny, el món multimèdia i les Falles, esta és la teua oportunitat. Des de Junta Local busquen una pàgina interactiva que ajude l’usuari a trobar fàcilment el contingut i estiga connectada contínuament amb les xarxes socials. El nom de la persona guanyadora serà publicat en la web de la Junta Local i de l’Ajuntament a partir del dia 20 de maig.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.145.202.61

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.