Lunes, 30 de Septiembre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Miércoles, 24 de Febrero de 2016

Guanyant Torrent posa en marxa el canal “Nova Rtv” per Internet

La pàgina web de la plataforma enceta la proposta informativa amb una editorial del periodista i colaborador d'este periòdic, Ezequiel Castellano

Transcorreguts vora 250 dies de nou govern municipal, la plataforma Ciutadana Guanyant Torrent, ha penjat al web el domini del qual gestiona, un canal de televisió per Internet que recollirà diversos formats de programa, amb l’objectiu que la ciutadania d’aquesta localitat de l’Horta, puga rebre una informació que sovint es veu obligada a llegir entre línies. Amb el nom de “Nova Rtv”, Guanyant Torrent ha penjat un model de microprograma de dos minuts en què, persones de diferent tendència i pensament social, polític i cultural, diran la seua en format d’editorial. Cada dimarts, persones conegudes i reconegudes d’aquesta vila, aprofitaran aquest canal per reflexionar sobre els temes que els hi preocupen. Com a mostra, ha estat penjada l’editorial que el mestre i periodista Ezequiel Castellano a bastit a l’efecte.

 

Posteriorment, altres gèneres periodístics nodriran el conjunt d’aquest canal informatiu televisiu i serà d’aquesta manera, que apareixeran reportatges de denúncia, espais que subratllaran les bondats de la vila i entrevistes, entre d’altres. Entre les persones que ocuparan els primers programes, destaquen representants del món associatiu torrentí, que tindran el seu temps televisiu en aquesta proposta informativa que Guanyant Torrent posa al servei de la ciutadania. La raó per la qual aquesta plataforma ha decidit pegar un pas en favor dels mitjans de comunicació locals, no és altra que com a resultes de la lentitud amb que la municipalitat presidida pel PSOE,  porta endavant la recuperació de l’emissora de ràdio municipal, el disseny del Butlletí d’Informació Municipal o la “riproposta” de pàgina web.

 

Amb “Nova Rtv” Guanyant Torrent trenca una llança en favor dels mitjans de comunicació públics i participatius i es posa del cantó de la necessitat de recuperar una televisió pública, objectiva i en valencià per al conjunt de les comarques del País Valencià. El regidor de la plataforma, Jaume Santonja, assegura que “amb aquest canal de televisió per Internet, sols pretenem obrir l’altaveu que suposa disposar un mitjà de comunicació local obert a la ciutadania, les associacions i les preocupacions de la gent. Els polítics de sempre triguen massa en fer de l’Ajuntament un lloc transparent i nosaltres no tenim res a amagar”.

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.143.255.36

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.