Miércoles, 02 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
M.A.GUTIÉRREZ
Lunes, 25 de Enero de 2016
POLÍTICA

Guanyant debat a la seua comissió el vot als pressupostos

La Comissió Coordinadora estudiarà els detalls sobre les més de 30 esmenes presentades davant els comptes municipals de 2016 del ple de dijous 28 de gener.

Guanyant Torrent debatrà aquest dimecres el sentit del vot als pressupostos de 2016. Una trentena d’al·legacions han estat presentades per aquesta plataforma ciutadana a l’avantprojecte de pressupostos presentat pel PSOE. Guanyant Torrent defensarà davant el plenari previst per a dijous 28 de gener el vot de les diferents comissions que configuren la plataforma ciutadana.

 

La plataforma ha presentat esmenes en sentit positiu o negatiu, a les partides de festes, majors, dona i igualtat, urbanisme i planejament, seguretat i ordre públic, ordenament del trànsit, pavimentació, enllumenat públic, família, ocupació, centres docents, serveis complementaris, biblioteques, cultura, joventut, instal·lacions esportives, fires, dietes de personal, taxes i impostos municipals, telefonia i energia elèctrica, multes i sancions i participació ciutadana.

 

Ajustar el pressupost al que realment preocupa a la ciutadania torrentina

L’objectiu principal de totes aquestes esmenes realitzades, no és altra que, segons el regidor Jaume Santonja,  “pretenem aconseguir posar en primer terme la necessitat de les persones i ajustar el pressupost municipal al que realment preocupa la ciutadania torrentina”. Totes elles, procuren fer ajustos a l’alça o a la baixa, per tal de implementar els programes adreçats a atendre el benestar social per damunt d’infraestructures, festes, celebracions i despesa en energia o en altres programes considerats menors per Guanyant Torrent.

 

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.147.77.208

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.