Miércoles, 02 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 24 de Noviembre de 2015
POLÍTICA

Guanyant presenta una moció en contra de la "Ley Wert"

La Plataforma Ciutadana considera que aquesta llei perjudica l’educació dels joves estudiants del País Valencià i de Torrent de l’Horta en particular

Guanyant Torrent insta a l’Ajuntament de Torrent que aprove una moció presentada per la Plataforma perquè es demane al govern de l’Estat que paralitze i derogue la LOMQE i la seua implantació. Igualment, a l’escrit presentat per registre d’entrada de la municipalitat torrentina perquè siga debatut en la propera sessió plenària, es demana paralitzar i revertir les retallades econòmiques, d'ajudes, de gratuïtat i de professorat de l'escola pública.
Guanyant Torrent ha plantejar davant el consistori d’aquesta localitat, que es demane a l’Administració de l’Estat paralitzar l'actual reforma universitària. Avaluar la implantació de l'anomenat Pla Bolonya i treballar per l'homologació dels costos universitaris per a estudiants i famílies amb els dels països de l’entorn.

 

La Plataforma ciutadana torrentina vol a més, exigir un compromís polític amb l'educació per augmentar la inversió progressivament fins a aconseguir el 7% del PIB en 2020, i iniciar una àmplia anàlisi i diagnòstic de l'educació per aconseguir un Pacte Territorial i d'Estat que, amb criteris i objectius professionals i científics, dote l'educació i el sistema educatiu de l'estabilitat que li ha faltat amb cada canvi de Govern.

 

Guanyant Torrent afirma que “es fa necessari treballar per dotar-nos d'un sistema públic educatiu que tinga com a objectiu avançar cap a un model educatiu d'èxit escolar, que forme persones solidàries, creatives, crítiques, lliures, emprenedores i més conscienciades en la construcció d'un món més just i millor per totes i tots”. Per aquesta raó i, malgrat no haver-se pogut desenvolupar la manifestació prevista el passat 14 de novembre, anima a la mobilització a la comunitat educativa en les futures protestes contra la LOMQE, les retallades i l’anomenat 3+2 i donar suport a les propostes que convoque la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.142.133.54

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.