Miércoles, 02 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Lunes, 16 de Noviembre de 2015
POLÍTICA

Compromís demana intervencions urgents al casc antic de l'Ermita

Carrers torrentins tan emblemàtics com Sant Gaietà, Santa Llúcia, Santíssim Crist i Verge dels Desemparats així com la resta del barri, es troben en un procés accelerat de degradació

Compromís per Torrent reclamarà que els propers pressupostos de l'Ajuntament contemplen intervencions d'urgència al barri interior de l'Ermita, comprés entre les grans artèries del Carrer València, Gómez Ferrer i Ramón y Cajal. "Carrers torrentins tan emblemàtics com Sant Gaietà, Santa Llúcia o Santíssim Crist, així com Verge dels Desemparats i la resta del barri, es troben en un procés accelerat de degradació, tant urbanística com de convivència social, davant la passivitat i la falta d'inversions dels darrers governs municipals", ha expressat el portaveu de Compromís Pau Alabajos.

 

Arran d’aquesta problemàtica, des del grup municipal de Compromís es proposarà una partida d'inversions per a escometre aquelles actuacions que permeten recuperar el barri, atés que des de fa anys esta sofrint una despoblació accelerada. Alabajos ha expressat que la política d'inversions dels darrers governs municipals ha estat dirigida d'una manera electoralista a aquells barris amb concentracions altes de població, i que en molts casos s'han gastat els diners, com per exemple en l'asfaltat de carrers, de manera innecessària: "Simplement es feien obres a escassos mesos de les eleccions amb unes intencions més que dubtoses, des del punt de vista de l'aprofitament dels recursos públics", ha denunciat el portaveu dels valencianistes.

 

En aquest sentit des de Compromís s'han aportat fotografies de l’estat dels carrers i places del barri, senyalització de reserves d'aparcament concedides a habitatges de discapacitats els quals faltaren fa molts anys, línies elèctriques i telefòniques que travessen la via pública contravenint les actuals normes urbanístiques, o casetes de comptadors abandonades que no han sigut degudament protegides, entre altres. Finalment per a Compromís són molt preocupants les queixes rebudes, referides a entrades il·legals en vivendes, robatoris de mobiliari urbà,  i falta de seguretat vial per excés de velocitat als carrers que enllacen amb Ramón i Cajal, el carrer València i Gómez Ferrer. En aquest cas, i tenint en compte l'exigua amplària dels carrers o les voreres del barri, la circulació dels vianants és especialment insegura sobretot entre la gent major i els més menuts.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.14.246.34

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.