Miércoles, 02 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Viernes, 13 de Noviembre de 2015
POLÍTICA

Compromís demana l'Ajuntament adquirir el trinquet de Torrent

Actualment aquestes instal.lacions són particulars en els quals es va firmar un conveni amb el seu propietari

Compromís per Torrent ha presentat una moció en favor de la pilota valenciana a Torrent. Gràcies al CPV Trinquet de Torrent, “la pilota a la nostra població està en un moment de creixement i ha creat molta afició; ja són quasi un centenar de socis que practiquen i mantenen la pilota viva en la ciutat”, ha manifestat el regidor David Baviera. Aquest creixement ha portat al club a rebre el Premi al seu Treball en Favor del nostre esport autòcton. No obstant això, els ecovalencianistes demanen que l'Ajuntament de Torrent ha de treballar seguint la línia de la Conselleria d'Esports en ajudar i potenciar la pilota valenciana.

 

Actualment les instal·lacions del Trinquet de Torrent són particulars, existint un conveni amb el propietari privat, motiu pel qual des de Compromís es proposa que l'Ajuntament es plantege seriosament la seua adquisició, per tal d'assegurar, junt amb el club de la nostra ciutat, el futur de l'esport al municipi. La moció que han enregistrat els valencianistes consta de quatre punts d'acord entre els quals està el foment de la pilota en els instituts torrentins, mitjançant campanyes de difusió i col·laboració, així com que s'habilite una partida en el pressupost de 2016 per a millorar les instal·lacions de llum i pintar el trinquet que actualment es troba prou deteriorat.

 

El regidor David Baviera, autor de la moció, afirma que: “Ens han acostumat a la frase de “posar València en el mapa” amb obres faraòniques, quan el que realment posa als valencians i valencianes en el mapa és tot allò que ens fa ser un poble diferenciat de la resta d'Europa. En matèria d'esports la Pilota Valenciana és una responsabilitat que tenim totes i tots els representants del Poble del qual va nàixer ”.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.136.17.139

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.