Lunes, 26 de Octubre de 2015
BALONCESTO

NBTorrent guanya el MOBERCAS CB Burriana per un ajustat 57-55

L'equip torrentí continua líder i la pròxima setmana toca visitar la canxa de Maristas, un equip difícil i dur, sobretot en sa casa.

Partit prou lamentable el que es visqué aquest dissabte al pavelló El Vedat amb el NB Torrent. La vergonya impedix a aquest cronista dir el resultat al descans. Els primers dos quarts pareixia un partit de lliga escolar entre equips de xiquets que porten jugant a bàsquet tres setmanes. Al 3er quart els torrentins eixiren més concentrats i enxufats i aconseguiren un avantatge considerable de +10 punts, però la paràl.lisi mental i física dels locals tornà a aparéixer, permetent als visitants remuntar gràcies a una successió infinita d'entrades per la dreta sense cap oposició (40-41).

A l'ultim quart els àrbitres decidiren que si els jugadors no volien ser els protagonistes del partit, ho serien ells i començaren a xiular-ne faltes incomprensibles i polèmiques d'una banda i altra. La més decisiva a falta de 0'6 segons amb empat a 55. Ferran va aprofitar els dos tirs lliures i Burriana no pogué anotar amb un últim palmeig a la desesperada. En definitiva, un partit infumbale impropi d'una categoria sèria com es suposa que és Nacional. Malgrat això, l'equip torrentí continua líder i la pròxima setmana toca visitar la canxa de Maristas, un equip difícil i dur, sobretot en sa casa.