Domingo, 06 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
REDACCIÓN
Martes, 10 de Marzo de 2015
POLÍTICA

Compromís Jove acusa el PP d'atacar l'educació pública

En el ple de març els populars aprovaren una moció en defensa de l'educació concertada i els joves de la coalició varen mostrar en silenci uns cartells en defensa de l'educació pública

En el Ple de l’Ajuntament, el PP de Torrent va presentar una moció en defensa de l’educació concertada. Des del Grup Municipal de Compromís per Torrent es varen proposar esmenes per tal que la moció també incloguera la defensa de l’educació pública. El PP va manifestar que les rebutjaria. És per això que des de Joves amb Compromís per Torrent es va decidir fer "una acció en el Ple per denunciar aquest atac del PP i que va consistir a mostrar en silenci uns cartells".

 

Víctor Medina, portaveu de les joventuts ecovalencianistes i número 4 de la llista de Compromís per Torrent, així mateix, ha respost les declaracions del President de Nuevas Generaciones del PP de Torrent, Nacho Carratalá, emeses en nota de premsa, en què qualificava d’”esperpento” la reivindicació per una educació pública de Joves amb Compromís: “Ja sabem que a la gent del PP els sembla ‘esperpèntic’ que la gent puga expressar les seues opinions. A Compromís, per exemple, el que ens sembla esperpèntic és que la Guàrdia Civil haja hagut de registrar la Conselleria d’Educació en la investigació per malversació de fons que havien d’haver anat a l’educació concertada que hi ha oberta a denúncia de Compromís.”

 

En aquest mateix sentit, Medina ha afegit que “Com sempre, les defenses que fa aquesta gent es queden en les paraules i sempre de cara a eleccions: es posen una polsereta amb la bandera d’Espanya mentre tenen comptes en Suïssa per evadir impostos i fan enceses declaracions de fervor per l’educació concentrada mentre els furten diners. El que haurien de fer és preguntar a la seua jefa María José Catalá què ha d’amagar perquè la Guàrdia Civil registre la seua Conselleria perquè la Justícia està investigant 6 anys de pagaments per pressumpta prevaricació, malversació de fons i falsedat en document públic”.

 

Per altra banda, el portaveu jove també ha declarat que “a Compromís les joventuts tenim plena autonomia i som sobiranes i actuem amb els nostres criteris, sense rebre ordres de ningú”, cosa que ha contraposat al funcionament de Nuevas Generaciones, que, al seu parer, només “compten per aplaudir i fer de clec i, si es porten bé, els enxufen en una beca de la Dipu, on el president del tribunal que valora els mèrits és el portaveu del Grup Municipal del Partido Popular”. Per això, afegeix Medina, “ni tan sols esperem que intenten entendre que des de Joves amb Compromís fem política i treballem per nosaltres mateixos”, ja que seria un “exercici inútil”. Finalment, Medina ha recordat que “les poques declaracions o actuacions que es recorden de Nuevas Generaciones a la nostra ciutat han sigut per atacar a Compromís, com novament tornen a demostrar”.

 

I, en aquest sentit, el portaveu ecovalenista ha “felicitat” al President de Nuevas Generaciones, ja que “ho està fent molt bé en el seu paper, el de cadellet que li fa tot el que li demana l’ama i després este li dóna una galeteta i un colpet al llom”, ja que “les llistes en el PP es fan segons els mèrits que hages fet portant-te bé amb els jefes o directament estàs fora perquè els Tribunals t’han inhabilitat. Per això, tot açò forma part de la seua campanya electoral: ens ataquen per fer mèrits; mentrestant, a Compromís vàrem fer les Primàries Obertes a la ciutadania que fou el procés democràtic intern d’un partit polític torrentí amb més participació de la història”, un mètode que, malauradament, Medina també jutja “inútil” intentar explicar com funciona als responsables de Nuevas Generaciones.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.147.13.192

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.