Domingo, 13 de Octubre de 2024

Actualizada Lunes, 12 de Agosto de 2024 a las 12:29:41 horas

Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
Jueves, 02 de Octubre de 2014

L' Escola d'Adults inicia el curs escolar amb una oferta de 83 cursos i tallers

L'Escola d'Adults de Torrent ha celebrat el seu acte oficial d'obertura del curs 2014-2015 amb la presència Carme Manuel, Catedràtica de Filologia Anglesa de la Universitat de València i experta en literatura nord-americana. El curs recentment iniciat compta amb més de 1.500 alumnes.

Un any més, l'Escola d'Adults de Torrent ha iniciat les seves activitats formatives i ha celebrat l'acte inaugural del curs. La conferència magistral inaugural ha estat impartida per Carme Manuel, catedràtica de filologia anglesa, especialitat literatura nord-americana, a la Universitat de València, i directora de la col·lecció «Biblioteca Javier Coy d’Estudis Nord-americans». A més dels nombrosos articles que ha publicat sobre metodologia de l’ensenyament de l’anglès i els estudis crítics sobre diversos escriptors nord-americans, és autora d'una amplia bibliografia especialitzada i, així mateix, va publicar a 2013 la seua primera novel·la, “Llanceu la creu”.

 

Carme Manuel va captivar al nombrós auditori amb la seua dissertació sobre la importància de la formació permanent i el paper rellevant dels mestres, i va fer una incursió històrica i literària en els Estats Units d'Amèrica i en la necessitat d'aprendre per tal de construir una societat democràtica, de persones lliures, quan va finalitzar la Guerra de Secessió en aquella nació i es va produir l'alliberació de milions d'esclaus que van entendre la necessitat de dominar la lectura i l'escriptura per a ser més lliures.

 

L'acte inaugural va comptar també amb la presència de la Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Torrent, Mari Carmen Benavent, la Presidenta de l'Associació d'Alumnes, Mati Dàries, i el Director del Centre d'EPA, Pepe Veiga. Tots tres van coincidir en remarcar la importància de la formació permanent en un món com ara l'actual, i en destacar la notable oferta formativa i sociocultural que desenvolupa l'Escola d'Adults de Torrent.

 

El curs ara iniciat té una amplia oferta formativa de 83 cursos i tallers, que inclouen la formació bàsica fins l'obtenció del títol de Graduat en Secundària, l'accés a formació professional i a la Universitat, l'aprenentatge d'idiomes i de noves tecnologies, i un ventall variat de cursos de formació ocupacional i d'oci. Més de mil cinc-centes persones s'han inscrit ja en l'oferta formativa, i continua oberta la inscripció en els cursos en els quals hi ha encara places vacants.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
3.147.55.192

Todavía no hay comentarios

Quizás también te interese...

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.